kuflik Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Dziś w tesco dorwałem microfibre do czyszczenia zastawy stołowej. Kosztowała ok.2zł, i po przetestowaniu z UQD stwierdzam, że to działa. Poniżej porównanie do supreme shine microfiber od megsa, co prawda na zdjęciu micra wygląda kiepsko(przez biały kolor?) ale postaram się zrobić lepsze zdjęcie. Jak za 2zł, to NIc lepszego nie ma:) A i niektóre droższe nie dorastają jej do pięt. Robi wrażenie delikatniejszej niż megs, oraz jest odrobinę gęstsza. Długość włosów jest podobna, a wymiar tesco ma lepszy;p Ogólnie to polecam, i jutro lecę kupić więcej:)
Tomasz KRK Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Jakie ma wymiary? Będę wypatrywał update-u jak wygląda po praniu
kuflik Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 ma wymiary 60x40! Po prani zrobie kolejna relacje:P moge nawet dzisiaj wyprac dla zabawy.
Thomas Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 ja kupiłem taką za 1 zł co prawda wymiary 30x40 ale działa kupiłem 3 bo mam jeszcze inne
kuflik Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 więc microfibra została wyprana:) i nadal wygląda tak samo właściwie;/ to chyba dobrze:) kosztuje dokładnie 2,08zł, i jest dostępna wersja w kratkę(ale paski są chyba namalowane, więc przydatność średnia na oko). Ogólnie polecam do wszystkiego, dziś np nia polerowałem, efekt niebawem w pokaż swój blask;p
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a ja dostałem 4 sztuki microfibry ze sklepu "wszystko po 2,5zł" i normalnie jest ekstra do tego dokupiłem sobie jeszcze jedną w rossmanie za 3,7zł. Te ze sklepu po 2,5zł prane były już po 3 razy i właściwości i wygląd taki jak zaraz po kupnie
Marcin GDA Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Ja ostatnio uzywam mikrofibry kupionej za jakies 8 zl w lidlu za zestaw 3 sztuk, ma kolor zielony jaskrawy i wg opisu nadaje sie do mycia szyb. Jest bardzo delikatna. Prawde mowiac to mam sporo sciereczek i recznikow do wycierania auta ale teraz uzywam juz tylko ta. Jest bardzo lagodna, wyciera idealnie do suchego. Pranie nie wplywa negatywnie na wlasciwosci. tym Polecam jak za takie pieniadze, a 2 kolejne mona np zostawic w domu, tam tez sie przydaja.
Rekomendowane odpowiedzi