Dystrybutor Cleantle Posted February 12 Dystrybutor Report Share Posted February 12 Leather QD to produkt do szybkiego i bieżącego czyszczenia, pielęgnacji i konserwacji tapicerki skórzanej. Skutecznie usuwa bieżące zabrudzenia z tapicerki, a także pozostawia powierzchnię nawilżoną i zmiękczoną. Leather QD jest w 98% pochodzenia naturalnego i jest łatwo biodegradowalny. Ceny: 500ml - 45,99 zł 1l - 69,99 zł 5l - 249,99 zł Cechy produktu: ● czyści i pielęgnuję tapicerkę skórzaną ● pozostawia tapicerkę nawilżoną i zmiękczoną ● 98% składu pochodzenia naturalnego ● bez piktogramów ● łatwo biodegradowalny ● przyjemny perfumowany zapach Rozcieńczanie: Produkt gotowy do użycia. Sposób użycia: 1. Nanieś produkt na mikrofibrę lub szczoteczkę Cleantle Leather and Fabric Brush. 2. Przetrzyj powierzchnię mikrofibrą lub szczoteczką do sucha. 3. Zbierz nadmiar produktu czystą mikrofibrą. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk45z Posted February 28 Report Share Posted February 28 Bardzo łatwy w użyciu produkt. W zachowaniu psiknij, przetrzyj, zapomnij tak samo jak Interior QD. Cały nadmiar po przetarciu odparowuje. Nie zostawia smug i mazów na ciemnej tapicerce nawet gdy napryskane zostanie za dużo. Bardzo delikatnie przyciemnia i zostawia śliskie wykończenie. Powiedziałbym, że jak na Cleantle to ten ma dość mocniej wyczuwalny zapach. Nie jest tak, jak przy niektórych produktach że pozostawiona w garażu mikrofibra po pracy pachnie jeszcze 2 dni na całe pomieszczenie, tutaj uważam że jest dobrze zbalansowane pomiędzy "cośtam przy pracy czuć", a "tak nawania że głowa boli" Przynajmniej przy pracy teraz, przy otwartych drzwiach i 15 stopniach. Właściwości myjących nie sprawdzałem akurat chwilę przed dostaniem paczki zrobiłem czyszczenie jasnych skór zwykłym cleanerem. Zresztą uważam, że jak już trzeba skórę myć to lepiej to zrobić scrub padem + cleanerem i zaimpregnować, niż bawić się w pocieranie mikrofibrą. QD do skór jest u mnie do kurzu, zacieków z deszczu i tyle Kusi mnie teraz spróbować Leather Protectora, bo podoba mi się matowe przyciemnienie skór które zostawił QD, do tego Protector zostawia filtr UV, a Versiegelung ani nie przyciemnia, ani nie ma tego filtra, więc Wasz wydaje się ciekawą alternatywą. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts