Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaniedbanego lumpa hehe, powychodziło kilka rzeczy ale część wynikło z mojej niewiedzy plus staranne zaniedbanie poprzednika, a marką się zaraziłem i do tego quattro 8-) pierwsze i na bank nie ostatnie.

Opublikowano

"a marką się zaraziłem i do tego quattro 8-) pierwsze i na bank nie ostatnie."

PIERWSZE I NA BANK NIE OSTATNIE :-] Zakochałem się w tym napędzie ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oddałem auto do lakiernika na polerkę. Nie wyszło tak profi jak wy to robicie ale jestem z efektu zadowolony, szczególnie dach mnie zaskoczył ;)

Jest:

20100904099.jpg

20100904095.jpg

20100904097.jpg

Było:

dach1.jpgdach2.jpg

botnik.jpg

• Moderator
Opublikowano

Całkiem fajnie wyszło.

Ostatnio też widziałem właśnie czerwone Audi i maska wyglądała podobnie jak dach u Ciebie - chyba te czerwone lakiery tak brzydko płowieją. Za to dają się fantastycznie regenerować - fajna by była fota 50/50.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Blacharsko nie jest w 100% zdrowa, przydadzą się jej zaprawki bo jakiś paproch się za nią brał ale myślę, że za taka kasę warto bo rok temu dałem za nią 7,5 tysia, a wsadziłem 4 koła i oddam za tyle samo. Zapraszam na oględziny, nikogo nie zmuszam do kupna.