mastacrx Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaniedbanego lumpa hehe, powychodziło kilka rzeczy ale część wynikło z mojej niewiedzy plus staranne zaniedbanie poprzednika, a marką się zaraziłem i do tego quattro pierwsze i na bank nie ostatnie.
Camel- Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 OT: nie podoba Ci się quattro?
mastacrx Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 "a marką się zaraziłem i do tego quattro pierwsze i na bank nie ostatnie." PIERWSZE I NA BANK NIE OSTATNIE Zakochałem się w tym napędzie
Camel- Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 No właśnie się mocno zdziwiłem i też po prostu nie doczytałem Soreczka
Mazder Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Wracając do meritum, z niecierpliwością czekam, aż zdasz relację z walki z tym tragicznie wyglądającym dachem.
mastacrx Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Oddałem auto do lakiernika na polerkę. Nie wyszło tak profi jak wy to robicie ale jestem z efektu zadowolony, szczególnie dach mnie zaskoczył Jest: Było:
yacek _b Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 hmm , wcześniej była "obora " , teraz porównując do stanu przed polerką jest super.
Moderator rychu Opublikowano 4 Września 2010 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Całkiem fajnie wyszło. Ostatnio też widziałem właśnie czerwone Audi i maska wyglądała podobnie jak dach u Ciebie - chyba te czerwone lakiery tak brzydko płowieją. Za to dają się fantastycznie regenerować - fajna by była fota 50/50.
Camel- Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 http://otomoto.pl/audi-100-quattro-C15149531.html Heh, mój ojciec już się na niego napalił, już go kupić chciał... teraz to nie wiem czy warto go jechać obejrzeć. Gdyby był naprawdę zdrowy blacharsko to 400 tys wisi mi koło tyłka. Ale w takim przypadku... no może trzeba zobaczyć.
mastacrx Opublikowano 19 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Blacharsko nie jest w 100% zdrowa, przydadzą się jej zaprawki bo jakiś paproch się za nią brał ale myślę, że za taka kasę warto bo rok temu dałem za nią 7,5 tysia, a wsadziłem 4 koła i oddam za tyle samo. Zapraszam na oględziny, nikogo nie zmuszam do kupna.
mastacrx Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 pojechała przed wczoraj w okolice Krakowa
Rekomendowane odpowiedzi