dkk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Super efekt gratulacje Zymol dał rade;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ładnie ładnie, zazdroszczę wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 pieknie! Az za mojego avensisa mam ochote sie zabrac, tez srebrnego. Mocno zwiekszales kontrast na zdjeciach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Efek końcowy SUPER !!!!!!. No i ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mocno zwiekszales kontrast na zdjeciach? ciesz się, że się podoba kontrastu nie zwiększałem, ustawiłem tylko lustrzanke na zdęcia bez flesza a reszta automatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwosiu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ładnie, gratuluję efektu przy srebrnym lakierze Szyby:Duragloss 901 (szampon, ale daje efekt niewidzialnej wycieraczki) możesz to rozwinąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zestawienie ze sobą Glasura i Plaka w jednym projekcie wydaje się troche dziwne, ale w końcu marka to nie wszystko,liczą się efekty, a te są super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zestawienie ze sobą Glasura i Plaka w jednym projekcie wydaje się troche dziwne, ale w końcu marka to nie wszystko,liczą się efekty, a te są super wiem, ze to jedna z zakazanych nazw na tym forum zostało mi z "dawnych czasów" i na opony jest super, nawet długo trzyma, ale chce go jak najszybciej zużyć U mnie słowo plak wywołuje pewną awersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama89 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 super efekt! zapianowanie auta nierozcięczonym płynem do spryskiwaczy na 1 minutę jaki jest tego cel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Supper efekt, tylko co jest nie tak z tym progiem? Porysowany butami od wsiadania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jaki jest tego cel Sam się zastanawiałem jak zmyć pastę polerską bo nie miałem IPA, nie wiem czy coś to dało. Nasępnym razem kupię IPA. Supper efekt, tylko co jest nie tak z tym progiem? Porysowany butami od wsiadania? Tak ten próg jest troszkę zarysowany, jest do zrobienia razem z odpryskami po kamyczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dziś sprawdziłem kropelkowanie i jestem zachwycony http://www.youtube.com/watch?v=YBdC_jrJB8w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Bardzo ładnie gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 zbieram na lepszy wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Camel-, po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Nie dziw sie, używam Shella Wax Paste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ładnie, gratuluję efektu przy srebrnym lakierze Szyby:Duragloss 901 (szampon, ale daje efekt niewidzialnej wycieraczki) możesz to rozwinąć ? Dla mnie po umyciu szyb czy auta Duraglossem mam efekt taki jak niewidzialna wycieraczka, jak będe jechał w deszcz to zrobie film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwosiu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dkk, dzięki za odpowiedź, także używam duraglossa 901 myje auto w tym szyby, spłukuję wycieram, nie dając po tym nic więcej na szyby nie zauważyłem takiego efektu , dla tego pytam jutro będę mył samochód coś pomyśle by inaczej przednią pokryć duraglossem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 by inaczej przednią pokryć duraglossemJa je tylko umyłem Duraglossem bo nie chciałem czystego auta myć, u mnie efekt po myciu zwykłym auta (i jednocześnie szyb) jest taki i jak prowadzę auto krople pięknie odpływają, nie używam spryskiwaczy ani wycieraczek, oczywiście efekt widać przy co najmniej 60km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swemi01 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wow trzeba zbierać na ZYMOLA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi