marcineke Posted November 12, 2023 Report Posted November 12, 2023 Na filmikach często widzę jak goście rozkładają stoliki i na nich czyszczą dywaniki czy drobnice zdemontowana z wnętrza, dobrej pory dywaniki czyścimy na podłodze garażu i nie jest to super wygodne.Stosujecie takie stoliki? Gdzieś na allegro widziałem takie stolarskie ale ponad 300 zł kosztują. Dodatkowo jeśli przy dywanikach jesteśmy jakiś pomysł na klamry do suszenia dywaników, w sklepach takie ze stali nierdzewnej to ponad 100 zł za szt, wiek że to na myjnie samoobsługową o tam ma być wieloletnia trwałość, ale na dziś szukam coś budżetowego.
marcinm76 Posted November 12, 2023 Report Posted November 12, 2023 Jeżeli chodzi o klamry to przerobiłem metalowe i wywaliłem bi miały za ostre zęby i uszkadzały dywaniki. Od chińczyka zamówiłem takie . Polecam. Mają mocna sprężynę i gumowe szczęki.
adi1509 Posted November 12, 2023 Report Posted November 12, 2023 Ja mam u siebie klamry krawieckie, siedzą ze 2 lata jak nie więcej i nic się z nimi nie dzieje. Coś takiego: https://allegro.pl/oferta/klamra-krawiecka-do-tkanin-klamerka-szerokosc-65mm-13098075307
marcineke Posted November 12, 2023 Author Report Posted November 12, 2023 @marcinm76 nie znalazłem na ali, ale po zdjęciu google mi pokazało to. Wygląda na to samo i za połowę kasy... Utrzymuje dywanik bez problemu?
marcinm76 Posted November 12, 2023 Report Posted November 12, 2023 @marcineke a jeżeli chodzi o rozkladane stoliki to mam 2 takie. Jeden 43zl
sztefan24 Posted November 12, 2023 Report Posted November 12, 2023 Ja mam stary plastikowy stół ogrodowy z wyciąganymi nogami. Duża powierzchnia i łatwość składania/przechowywania. Do wieszania dywaników można wykorzystać ścieki stolarskie sprężynowe. Jakiś karnisz z boku garażu i na takie ścieki łapać.
marcinm76 Posted November 12, 2023 Report Posted November 12, 2023 @marcineke bez problemu utrzymuje ciezkie gumowe dywaniki. Mocna sprezyna i gumowe nakladki to gwarantuja.
imola33 Posted November 14, 2023 Report Posted November 14, 2023 @marcineke spoko klamry plastikowe są w Juli. Znajomy katuje od roku na myjni
Recommended Posts