marcineke Posted November 12 Report Share Posted November 12 Na filmikach często widzę jak goście rozkładają stoliki i na nich czyszczą dywaniki czy drobnice zdemontowana z wnętrza, dobrej pory dywaniki czyścimy na podłodze garażu i nie jest to super wygodne.Stosujecie takie stoliki? Gdzieś na allegro widziałem takie stolarskie ale ponad 300 zł kosztują. Dodatkowo jeśli przy dywanikach jesteśmy jakiś pomysł na klamry do suszenia dywaników, w sklepach takie ze stali nierdzewnej to ponad 100 zł za szt, wiek że to na myjnie samoobsługową o tam ma być wieloletnia trwałość, ale na dziś szukam coś budżetowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinm76 Posted November 12 Report Share Posted November 12 Jeżeli chodzi o klamry to przerobiłem metalowe i wywaliłem bi miały za ostre zęby i uszkadzały dywaniki. Od chińczyka zamówiłem takie . Polecam. Mają mocna sprężynę i gumowe szczęki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1509 Posted November 12 Report Share Posted November 12 Ja mam u siebie klamry krawieckie, siedzą ze 2 lata jak nie więcej i nic się z nimi nie dzieje. Coś takiego: https://allegro.pl/oferta/klamra-krawiecka-do-tkanin-klamerka-szerokosc-65mm-13098075307 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcineke Posted November 12 Author Report Share Posted November 12 @marcinm76 nie znalazłem na ali, ale po zdjęciu google mi pokazało to. Wygląda na to samo i za połowę kasy... Utrzymuje dywanik bez problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinm76 Posted November 12 Report Share Posted November 12 @marcineke a jeżeli chodzi o rozkladane stoliki to mam 2 takie. Jeden 43zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
sztefan24 Posted November 12 Report Share Posted November 12 Ja mam stary plastikowy stół ogrodowy z wyciąganymi nogami. Duża powierzchnia i łatwość składania/przechowywania. Do wieszania dywaników można wykorzystać ścieki stolarskie sprężynowe. Jakiś karnisz z boku garażu i na takie ścieki łapać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinm76 Posted November 12 Report Share Posted November 12 @marcineke bez problemu utrzymuje ciezkie gumowe dywaniki. Mocna sprezyna i gumowe nakladki to gwarantuja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imola33 Posted November 14 Report Share Posted November 14 @marcineke spoko klamry plastikowe są w Juli. Znajomy katuje od roku na myjni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts