pablo15005 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Cześć. Podczas prac cały czas używam czołówki, czy to lakier czy środek. Scangrip i-match 2 lub 3 na pierwszym trybie padał po kilku godzinach i brakowało lampki na czole Wybór padł na w/w scangripa. Kupiłem na allegro za całe 93zl. Paczka szybko sprawnie zero problemów. W takim razie otwieramy pudełeczko W zestawie mamy kabel i tutaj jest ładowanie USB-C. Brak ładowarki! Ja wykorzystałem z innych lamp i przystąpiłem do ładowania. Od całkowitego rozładowania - 3h i naładowana. Czas świecenia na drugim trybie uzyskałem 9h wynik szok jak dla mnie po wcześniejszych lampach i-match 2/3. Fakt kont padania światła i wiązkę można sobie regulować ale przy i-match jest wygodniej bo światło jest bardziej rozproszone. Przy korekcie musimy czasami inaczej głową ruszyć aby zobaczyć tam gdzie chcemy... Tu i-match bardziej na plus. Ale jak dla mnie czas pracy tej lampki wymiata. Tego potrzebowałem Łapcie foty, bieg pierwszy do "czytania" Bieg drugi, ten już mi wystarcza I trzeci Tu już czuć moc i ciepło Tak to wygląda. Za te pieniądze jaram się. Cdn, obserwujemy dalej 4
Rafal9304 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Jak tak zachwalasz to zamawiam Czas pracy imponujący.
arczar Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Jeśli nie mam latarki inspekcyjnej to jako uniwersalny zakup nada się? Potrzebuje czołówki do różnych prac i oczywistym jest, że w tej materii da radę. Pytanie brzmi czy jakkolwiek sprawdzi się podczas inspekcji dla amatora?
pablo15005 Opublikowano 10 Listopada 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 @arczar wrzucam filmik z inspekcji tak jak pytasz. Lampka w ręce z dalszej odległości . Tryb 3 największa moc. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi