Kyau1 Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Witam, Chciałem poradzić się bardziej doświadczonych: Którą z powyższych powłok łatwiej będzie położyć: Gyeon Q2 One EVO czy Sonax CC One Hybrid Coating - w warunkach "garażowych" Aplikacją w połowie października, w garażu bez ogrzewania - czy będzie to jakaś przeszkoda? Ewentualnie inne typy łatwych powłok dla nowicjusza. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprzesniak Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 @Kyau1 Hej Wszystko z linii EVO od Gyeona jest do aplikacji także na zewnątrz. Ja u siebie kładłem kilka miesięcy temu Gyeon Syncro Evo , czyli Mohs plus Skin Evo i jest to bardzo łatwa i przyjemna powłoka. Na ten moment jestem bardzo zadowolony i z efektu wizualnego jak i z hydro. Może na początek zainwestuj w Cancoat Evo od Gyeona.? Posiedzi około 10-12 miesięcy jak zrobisz wszystko ze sztuką, a jest bardzo łatwa i wielozadaniowa. One także jest fajnym wyborem , co do Sonaxa to się nie wypowiem bo nie znam produktu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lodowa Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 ja akurat kładłem can coat i pure od geyona a cancoat byl pierwsza powłoka jaka kładłem . ultra proste niepotrzebnie sie stresowałem i nakręcałem . siada świetnie na wszystkim kupuj Pan cancoat 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts