Jump to content

Powłoka: Gyeon Q2 One EVO czy Sonax CC One Hybrid Coating

Recommended Posts

Witam,

Chciałem poradzić się bardziej doświadczonych:

Którą z powyższych powłok łatwiej będzie położyć: Gyeon Q2 One EVO czy Sonax CC One Hybrid Coating  - w warunkach "garażowych"

Aplikacją w połowie października, w garażu bez ogrzewania - czy będzie to jakaś przeszkoda?

Ewentualnie inne typy łatwych powłok dla nowicjusza.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

@Kyau1

Hej

Wszystko z linii EVO od Gyeona jest do aplikacji także na zewnątrz. Ja u siebie kładłem kilka miesięcy temu Gyeon Syncro Evo , czyli Mohs plus Skin Evo i jest to bardzo łatwa i przyjemna powłoka. Na ten moment jestem bardzo zadowolony i z efektu wizualnego jak i z hydro. Może na początek zainwestuj w Cancoat Evo od Gyeona.? Posiedzi około 10-12 miesięcy jak zrobisz wszystko ze sztuką, a jest bardzo łatwa i wielozadaniowa. One także jest fajnym wyborem , co do Sonaxa to się nie wypowiem bo nie znam produktu.

• Dziękuję 1

ja akurat kładłem can coat i pure od geyona a cancoat byl pierwsza powłoka jaka kładłem . ultra proste 🙂 niepotrzebnie sie stresowałem i nakręcałem . siada świetnie na wszystkim 🙂 

kupuj Pan cancoat 🙂 

• Lubię to 2
  • Okay 1