Clip Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 Czesc, Jakiś #$@# przeciągnął żonie ostrym przedmiotem cały bok samochodu z jednej strony i dwoje drzwi z drugiej. KIA 2018/19 kolor K3Y - Celestial Silver (taki jak na zdjęciu poniżej) Zastanawiam się czy jechać z AC i lakierować całość czy jednak spróbować jakiegoś wypełnienia. Na YT efekty po SSR wyglądają super. Dzwoniłem do warsztatu detailingowego i powiedzieli, że na jasnym lakierze to nie zadziała i strata czasu. W drugim oglądali i powiedzie, że albo się uda albo nie Lakier w całości oryginalny i trochę szkoda to zmieniać. Udział własny w szkodzie mam 500zł więc jakby SSR miał kosztować przysłowiowego tysiaka to chyba lepiej tak to zrobić i nie tracić zniżek. Pytanie tylko jak to realnie będzie wyglądać? Pedantem nie jestem żona też. Z góry dzięki za rady
zeea Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 Dużo pomoże w ocenie jak wstawisz fotke tego uszkodzenia. Ja w temacie SSR nie siedze, ale ktoś inny może pomóc.
Clip Opublikowano 11 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 wiem, wiem, wczoraj deszcz padał i na mokro to nie za bardzo było widać coś na zdjęciu a dzisiaj cały dzień poza domem, jutro postaram się pstryknąć, ale generalnie to jest głęboko.
analyzator Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 Jak polane woda znika to bardzo dobry znak
Rekomendowane odpowiedzi