Dystrybutor Cleantle Opublikowano 12 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Marca @matthew.se sprobuj umyc na start.
matthew.se Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca @Cleantle teraz ciagle pada/ Dopiero w weekend albo poczatek przyszlego tyg zibacze. Na pewno po boosterze lakier jest duzo bardziej sliski, szklisty
koxjax Opublikowano 16 Marca Zgłoś Opublikowano 16 Marca Mam Admire na aucie od listopada i poki co jest spoko, troche mi brakowalo sliskosci ale po nalozeniu boostera jest juz bardzo dobrze. Dzisiaj zdecydowalem sie nalozyc Admire na plastikowe elementy w komorze silnika, czarne plastikowe progi we wnetrzu auta, felgi i opony. Nakladalem na podjezdzie, temperatura okolo 10stopni, i raczej slonecznie. Wszystko szlo super ale na niektorych plastikach - i mowie tu o progach w aucie, po nalozeniu powloki kolor zmienil sie na niebieski i nie dalo sie tego dotrzec nawet od razu po nalozeniu. Co mam z tym zrobic? Jak to teraz zdjac? Na felgach widzialem niebieski kolor co jest normalne w swietle slonecznym ale wszystko docieralo sie ladnie. Na plastikach w silniku to samo, na poczatku widac niebieskawy kolor ale po dotarciu ani sladu niebieskiego. Na plastikach w bagazniku w pelnym sloncu tez sie dotarlo a tutaj na progach jest jak widac ponizej. Przed nalozeniem powloki plastiki byly umyte APC a nastepnie odtluszczone IPA. Na felgi a szczegolnie opony lalem jak z kranu bo i tak mi zostalo materialu.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 17 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Marca @koxjax to marker uv, zejdzie po paru myciach plastiki maja bardziej chropowata strukturę więc pewnie wszedł w pory ale nie przejmuj się bo ten marker się wymywa
matthew.se Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca @Cleantle po myciu mazy zniknely, sladow po wodzie tez nie widze. Nie wiem skad wzielo sie to od razu po uzyciu, ale najwazniejsze ze zniknelo.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 22 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Marca @matthew.se super !
Rekomendowane odpowiedzi