Skocz do zawartości

Cleantle - Admire - powłoka nowej generacji!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Admire na aucie od listopada i poki co jest spoko, troche mi brakowalo sliskosci ale po nalozeniu boostera jest juz bardzo dobrze. Dzisiaj zdecydowalem sie nalozyc Admire na plastikowe elementy w komorze silnika, czarne plastikowe progi we wnetrzu auta, felgi i opony. Nakladalem na podjezdzie, temperatura okolo 10stopni, i raczej slonecznie. Wszystko szlo super ale na niektorych plastikach - i mowie tu o progach w aucie, po nalozeniu powloki kolor zmienil sie na niebieski i nie dalo sie tego dotrzec nawet od razu po nalozeniu.
Co mam z tym zrobic? Jak to teraz zdjac?

Na felgach widzialem niebieski kolor co jest normalne w swietle slonecznym ale wszystko docieralo sie ladnie. Na plastikach w silniku to samo, na poczatku widac niebieskawy kolor ale po dotarciu ani sladu niebieskiego. Na plastikach w bagazniku w pelnym sloncu tez sie dotarlo a tutaj na progach jest jak widac ponizej.

Przed nalozeniem powloki plastiki byly umyte APC a nastepnie odtluszczone IPA.

Na felgi a szczegolnie opony lalem jak z kranu bo i tak mi zostalo materialu. 

cleantle.jpg

cleantle2.jpg

cleantle3.jpg

• Dystrybutor
Opublikowano

@koxjax to marker uv, zejdzie po paru myciach 🙂 plastiki maja bardziej chropowata strukturę więc pewnie wszedł w pory ale nie przejmuj się bo ten marker się wymywa