Moderator Domel Opublikowano 1 Października 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Oglądając nowy odcinek WhiteDetails tak mnie naszło, że nic nie wiem o tej marce. http://www.modesta.co/products.html Ktoś, coś miał przyjemność obcować z tymi produktami czy to tylko marka PRO na studia? 1
D@ViD Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Marka pro tylko dla licencjonowanych „aplikatorow” wiec możesz tylko popaczeć Ponoć legendy głoszą, że jeśli chodzi o powłoki to nr. 1 jest Modesta, potem długo nic i potem cała reszta 1
Tomas-sg Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 @D@ViD nie wiem ile jest już w Polsce Modesta ale może byc też tak że jak dobrze się pokrecisz to coś znajdziesz. Tak jak jest to z produktami pro od Carpro, Aqua czy UNCr.
D@ViD Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Miałem styczność z Modesta
Tomas-sg Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 38 minut temu, D@ViD napisał: Miałem styczność z Modesta Co innego mieć styczność a co innego otrzymać paczuszkę wiesz o co mi chodzi 1
keza Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 @Domel od jakiegoś czasu Jim przeszedł na Modeste i też mi się podobają te produkty. @D@ViD podkreślił jaki jest problem z dostaniem tych produktów.
Moderator Domel Opublikowano 2 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 21 minut temu, keza napisał: @Domel od jakiegoś czasu Jim przeszedł na Modeste i też mi się podobają te produkty. @D@ViD podkreślił jaki jest problem z dostaniem tych produktów. Podobał mi sie ten system aplikacji/aktywacji powłoki z woda.
keza Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 @Domel dokładnie, ogólnie jak się go ogląda to wygląda bardzo prosto i raczej ciężko coś zepsuć
D@ViD Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 46 minut temu, Domel napisał: Podobał mi sie ten system aplikacji/aktywacji powłoki z woda. FX Protec posiada powłokę GLASS COATING S-4H która również „kładzie się na mokro”. Kiedyś na mokro kładłem tez któraś Kisho
AudiBlask Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 @Tomas-sg a za produktami Pro od Gyeona też da radę się gdzieś zakręcić ?
Tomas-sg Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 39 minut temu, AudiBlask napisał: @Tomas-sg a za produktami Pro od Gyeona też da radę się gdzieś zakręcić ? Tego nie mam pojęcia Ale dla mnie Grzesiek podchodzi do postawy bardzo profesjonalnie i wątpię żeby pozwolił na to by takie produkty krążyły gdzieś w nieodpowiednich rękach Wybaczcie chłopaki za OT. 1
Dystrybutor NEOXAL EUROPE Opublikowano 2 Października 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2022 Godzinę temu, D@ViD napisał: FX Protec posiada powłokę GLASS COATING S-4H która również „kładzie się na mokro”. Kiedyś na mokro kładłem tez któraś Kisho Nie wspominając o Neoxal 1,61 Coating. Inspirowaną między innymi Modestą.
Moderator Domel Opublikowano 4 Października 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 7 godzin temu, D@ViD napisał: Paczuszka Pięknie jak już tam się pobawisz podziel się wrażeniami
Tomas-sg Opublikowano 13 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2022 Widać dystrybucja modesty w Polsce też wybiera losowo "certyfikowania", zatem imponują z tym jak Carpro i Maxprotect
alexander.p Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 Jak testy MODESTY?Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi