zonk Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Hej Jako że nie samym autem człowiek żyje mam pytanko: Czy używacie jakiś środków (apc(?)) do mycia akwarium, filtrów etc.? Kupiłem właśnie używane akwarium z zewnętrznym filtrem . Jakieś końcówki, elementy plastikowe są dość zakamienione, brudne. Chciałem dopytać czy właśnie można apc użyć żeby to usunąć. Gość mi powiedział żebym do czyszczenia użył ace ale jakoś nie mam do tego przekonania.
alexander.p Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 Używałem Ace do mycia,dobrze wyplucz i będzie ok.
PressionLife Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 U mnie sprawdziła się woda z octem ale ominąć trzeba uszczelnienia
zonk Opublikowano 13 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2022 A idąc dalej tematem... Pod akwarium mam szafkę czarna normalna z płyty wirowej, laminowaną. Poprzedni właściciel czyścił ja plakiem... I wygląda kiepsko... Drzwiczki mają jakby biały nalot lub są odbarwione po Plaku... Czy jest szansa żeby to umyć np. interior cleanerem i potem np dressing do wnetrz? Cxy to tsk samo kiepski pomysł jak plak...
polll Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Ja używam sonaxa wsr do czyszczenia oświetlenia
Rekomendowane odpowiedzi