ropzik Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Witam, planuję rozpocząć biznes związany z myciem aut. Póki co wśród znajomych, rodziny i pozyskiwać klientów poprzez polecenie. W przyszłości nastawiam sie na zwiększenie zakresu usług i wynajęcie miejsca typowo pod auto detailing jednak na razie planuje to robić przed domem i w garażu. Mam kilka pytań, jakich pozwoleń potrzebuje? czy muszę założyć działalność żeby móc ogłosić się w internecie i tak pozyskiwać klientów? jeżeli ktos miałby jakieś rady to będę bardzo wdzięczny
adi1509 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Myślę, że ten film Pawła Nowickiego odpowie na wiele twoich pytań.
lukasz_byd Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2022 12 godzin temu, ropzik napisał: Witam, planuję rozpocząć biznes związany z myciem aut. Póki co wśród znajomych, rodziny i pozyskiwać klientów poprzez polecenie. W przyszłości nastawiam sie na zwiększenie zakresu usług i wynajęcie miejsca typowo pod auto detailing jednak na razie planuje to robić przed domem i w garażu. Mam kilka pytań, jakich pozwoleń potrzebuje? czy muszę założyć działalność żeby móc ogłosić się w internecie i tak pozyskiwać klientów? jeżeli ktos miałby jakieś rady to będę bardzo wdzięczny Po co? Przeciez jest tego aż nadto w Kuj-Pom. Na kazdej jednej ulicy.
ral6014 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2022 24 minuty temu, lukasz_byd napisał: Po co? Przeciez jest tego aż nadto w Kuj-Pom. Na kazdej jednej ulicy. Prawie wszystkie myjnie przepoczwarzyły się w studia detailingowe.
Rekomendowane odpowiedzi