Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

Mam pytanie jak i czym mogę umyć i później jakoś zabezpieczyć plandekę w samochodzie. Czasami myję ją kilka razy w tygodniu a i tak nie udaje mi się jej doczyścić. Ostatnio z desperacji próbowałem nawet umyć płynem Karchera do silników i też nic :roll:

Posted

Czesc!

Ja powiem Ci Łukasz, ze testowalem na ciezarowkach rozne specyfiki. Obecnie zaopatruje trzy duze firmy transportowe, (ok. 80 samochodow -plandeki ) i sprzedaje im prdukt Auto Glym - Clean All - produkt multifunkcyjny, ktory mozesz kupic w pojemnosci 5L i 25L. Polecam jest to jeden z najlpeszych detergentow AG. (koncentrat)

Posted

dzięki strzema, na dniach postaram się kupić i mam nadzieję że będzie ok :)

Posted

strzema, czy ten produkt ktory polecasz moze sie tez nadac do usuniecia zywicy z winylowego dachu. Stanalem pod sosna i mam dwie duze plamy ktorych raczej nie bede zmywac denaturatem czy innym rozpuszczalnikiem z obawy na przebarwienia. Z gory dzieki za odpowiedz.

Posted

Mako mysle, ze mozesz sprobowac. Clean All jest naprawde wyjatkowo udanym srodkiem wielofunkcyjnym. To co on potrafi wyczyscic to czasem sam w to nie moge uwierzyc, klienci czasem dzwonia z roznymi doswiadczeniami i bardzo go chwala.