LUKAS103 Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Witam Mam pytanie jak i czym mogę umyć i później jakoś zabezpieczyć plandekę w samochodzie. Czasami myję ją kilka razy w tygodniu a i tak nie udaje mi się jej doczyścić. Ostatnio z desperacji próbowałem nawet umyć płynem Karchera do silników i też nic
strzema Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Czesc! Ja powiem Ci Łukasz, ze testowalem na ciezarowkach rozne specyfiki. Obecnie zaopatruje trzy duze firmy transportowe, (ok. 80 samochodow -plandeki ) i sprzedaje im prdukt Auto Glym - Clean All - produkt multifunkcyjny, ktory mozesz kupic w pojemnosci 5L i 25L. Polecam jest to jeden z najlpeszych detergentow AG. (koncentrat)
LUKAS103 Posted July 19, 2010 Author Report Posted July 19, 2010 dzięki strzema, na dniach postaram się kupić i mam nadzieję że będzie ok
Guest Posted July 27, 2010 Report Posted July 27, 2010 strzema, czy ten produkt ktory polecasz moze sie tez nadac do usuniecia zywicy z winylowego dachu. Stanalem pod sosna i mam dwie duze plamy ktorych raczej nie bede zmywac denaturatem czy innym rozpuszczalnikiem z obawy na przebarwienia. Z gory dzieki za odpowiedz.
strzema Posted July 31, 2010 Report Posted July 31, 2010 Mako mysle, ze mozesz sprobowac. Clean All jest naprawde wyjatkowo udanym srodkiem wielofunkcyjnym. To co on potrafi wyczyscic to czasem sam w to nie moge uwierzyc, klienci czasem dzwonia z roznymi doswiadczeniami i bardzo go chwala.
Recommended Posts