MaciejL Opublikowano 21 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Pomijam auto i kolor - bo kosmiczne. Brawa za ilość i dokładność pracy. Duży szacunek, polecam tego Detailera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 2 godziny temu, MaciejL napisał: Brawa za ilość i dokładność pracy. Duży szacunek, polecam tego Detailera dzięki aż miło takie cos sie czyta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksta Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Tak jak koledzy piszą, relacja i efekt mega ! Fajnie ze zrobione na jednym producencie, jak widać ma wszystko co potrzeba, sam używam w 90% środków z ADBL i jak dla mnie nie ma porównania póki co, fajnie się na nich pracuje, wystarczą na długi i aż chce się robić ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Aqua 9h jedna warstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egon82 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Bardzo ladny efekt koncowy ale ten kolor to mam mieszane uczucia .. Niby sie mieni w sloncu ale to tylko szary Oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje ale dla mnie to zdecydowanie zbyt "blady" kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @krzysiek555 tak @Egon82 dzięki co do koloru w cieniu dla mnie tez szału nie robi za to w słoncu nadrabia bardzo duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Też położyłem na swoje e70 kolor a52, Twój kolor też, jest kozak bardzo mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi