Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, forum czytam od dłuższego czasu ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować, mam pytanie, posiadam Mustanga 2016 rok z USA ktoś tam na pewno lakierował elementy bo mam dwie dziwne plamy z tyłu samochodu, i tutaj moje pytanie czy jest szansa żeby je jakoś usunąć bez lakierowania ? Czy nie da rady ?

Pozdrawiam

IMG20220119094626.jpg

IMG20220119094612.jpg

• Moderator
Opublikowano

Dziwne plamy wyglada jakby ktos klejem mial palce ubrudzone i zostawił ślad. Tak naprawde jak nie zacznie sie polerowania to do ostatniej chwili nie bedzie wiadomo czy zejdzie czy nie 

Opublikowano

Pytanie z innej beczki. Wiesz kiedy było malowane? Czy te ślady zauważone były wcześniej czy dopiero teraz? Odcisk palca wygląda jakby ktoś sprawdzał czy suchy lakier 😃 

Opublikowano

Właśnie nie wiem kiedy dokładnie obstawiam że jakieś 2 lata temu może więcej 🙂 teraz zima w pełni dlatego pomyślałem że może jakoś to ogarnę samemu w wolnym czasie 😁

Ogólnie to jakość naprawy w stanach jeśli chodzi o lakierowanie a u nas to nie ma co porównywać, auto miało dół drzwi pomalowany to normalnie lakier jak powierzchnia awokado taka faktura 🤣