Damian02625 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Witajcie. Zabrałem się dziś za woskowanie mojej furki. Ładnie oczyściłem lakier, odtłuściłem i zacząłem nakładać Collinite 476s. Zdążyłem zrobić połowę samochodu a w zasadzie boki i tył(został dach i maska) aż nagłe przyszła burza i musiałem przerwać. Nie popadało jakoś mocno, no ale jednak popadało (w dodatku z pyłem z nad Sahary i auto całe żółte) Pytanko jak teraz dokończyć woskowanie? Jutro umyć jeszcze raz cały samochód, odtłuścić i nałożyć wosk jeszcze raz na całość? Czy taki lekki deszcz nie zaszkodził świeżej powłoce i jutro tylko umyć samochód i dokończyć woskowanie tego co nie zdążyłem? Z góry dziękuje za pomoc
Marcin1992 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Jutro lepiej umyj raz jeszcze. Dziś miałem to samo. U mnie w Głubczycach leje fest
Damian02625 Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 @Marcin1992 ale woskowac jeszcze raz cały samochód? Czy tylko te elementy które mi zostały?
chudy_ziomek Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Ja rozpoczął bym cały proces od nowa żeby potem nie było że któryś element się odróżnia od drugiego
Waldek Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2021 Umyj i dokończ.Potem możesz polecieć 2 warstwę.
Rekomendowane odpowiedzi