michalmichna Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Witam, Poszukuję preparatu do serwisu powłoki, do podbicia/odnowienia. Powłoka Kisho położona 1,5-2 lata temu, serwisowana. Obecnie nie mam gdzie tego robić więc chcę przeprowadzić samodzielnie. Dużo czytałem i zastanawiam się nad FX Protect Top Coating C3, gtechniq C2 lub CarPro Reload. Zwykłego QD mam, natomiast zależy mi na czymś co odświeży powłokę. Z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej WTN Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Aqua Booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubos Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 jak lubisz woskować to może ostatnia nowość od Gyeon'a w tubie Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalmichna Posted July 13, 2021 Author Report Share Posted July 13, 2021 2 godziny temu, Maciej WTN napisał: Aqua Booster Czytałem że dość wymagający środek, jeżeli chodzi o czasochłonność pracy.\ 2 godziny temu, Kubos napisał: jak lubisz woskować to może ostatnia nowość od Gyeon'a w tubie Właśnie wolałbym coś łatwego w użyciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts