nOx Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Na Polskim rynku jest już dostępny myślę jeden z lepszych środków do zewnętrznych nie lakierowanych plastików . Chroniony patentem jedyny w swoim rodzaju opracowany przez Richard Lin na bazie formuły jego Ojca . Richard Lin jest założycielem showcardetailing.com oraz wybitnym specjalistą w dziedzinie AutoDetailingu . Jeden wyspecjalizowany produkt , jedna pojemność i jedyny w swoim rodzaju efekt Filmilmik na YouTube
zajonc Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 AutoDetailing, chociażby tu http://www.elitecarcare.co.uk/product_i ... cts_id=403
nOx Posted July 9, 2009 Author Report Posted July 9, 2009 Jest juz dostępny u nas w PL Mr. Cleaner nie długo juz wytaruje aktualnie zamówienie można złożyć za pomocą forum / e-maila
Big Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 nOx, w jakiej cenie jeśli można wiedzieć Też byłbym zainteresowany
Andrzejsr Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Na Polskim rynku jest już dostępny myślę jeden z lepszych środków do zewnętrznych nie lakierowanych plastików . Chroniony patentem jedyny w swoim rodzaju opracowany przez Richard Lin na bazie formuły jego Ojca . Richard Lin jest założycielem showcardetailing.com oraz wybitnym specjalistą w dziedzinie AutoDetailingu . Jeden wyspecjalizowany produkt , jedna pojemność i jedyny w swoim rodzaju efekt Ciekaw jestem czy usuwa też białe naloty na plastikach i czarnej farbie np. mocowań , po niektórych woskach (najgorsze, że te naloty wyłażą po jakimś czasie od woskowania - ostatnio po 2-3 tyg od woskowania NXT 1.0 (przedtem by ło DC2 więc w sumie nie wiem z którego to nalot, ale jest:( )
nOx Posted July 10, 2009 Author Report Posted July 10, 2009 Witam co do ceny produktu to kwota 109zł za opakowanie . Ciekaw jestem czy usuwa też białe naloty na plastikach i czarnej farbie np. mocowań , po niektórych woskach (najgorsze, że te naloty wyłażą po jakimś czasie od woskowania - ostatnio po 2-3 tyg od woskowania NXT 1.0 (przedtem by ło DC2 więc w sumie nie wiem z którego to nalot, ale jest:( ) Na twoim miejscu spróbował bym takiej kombinacji dane miejsca spryskać roztworem 50/50 Woda , spirytus wytrzeć ściereczką i na to black wow , dla mocno "zwietrzałych" plastików po paru godzinach jest wymagana druga warstwa ważne info Black wow to baaardzo wydajny środek jedna kropla dosłownie jedna kropla jest bardzo wydajna , i przy tak małej ilości uzyskujemy najlepszy efekt przywrócenia fabrycznych walorów elementów plastikowych .
Recommended Posts