nOx Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Na Polskim rynku jest już dostępny myślę jeden z lepszych środków do zewnętrznych nie lakierowanych plastików . Chroniony patentem jedyny w swoim rodzaju opracowany przez Richard Lin na bazie formuły jego Ojca . Richard Lin jest założycielem showcardetailing.com oraz wybitnym specjalistą w dziedzinie AutoDetailingu . Jeden wyspecjalizowany produkt , jedna pojemność i jedyny w swoim rodzaju efekt Filmilmik na YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
AutoDetailing Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Gdzie można go kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajonc Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 AutoDetailing, chociażby tu http://www.elitecarcare.co.uk/product_i ... cts_id=403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOx Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Jest juz dostępny u nas w PL Mr. Cleaner nie długo juz wytaruje aktualnie zamówienie można złożyć za pomocą forum / e-maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajonc Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 nOx, w jakiej cenie jeśli można wiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 nOx, w jakiej cenie jeśli można wiedzieć Też byłbym zainteresowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzejsr Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Na Polskim rynku jest już dostępny myślę jeden z lepszych środków do zewnętrznych nie lakierowanych plastików . Chroniony patentem jedyny w swoim rodzaju opracowany przez Richard Lin na bazie formuły jego Ojca . Richard Lin jest założycielem showcardetailing.com oraz wybitnym specjalistą w dziedzinie AutoDetailingu . Jeden wyspecjalizowany produkt , jedna pojemność i jedyny w swoim rodzaju efekt Ciekaw jestem czy usuwa też białe naloty na plastikach i czarnej farbie np. mocowań , po niektórych woskach (najgorsze, że te naloty wyłażą po jakimś czasie od woskowania - ostatnio po 2-3 tyg od woskowania NXT 1.0 (przedtem by ło DC2 więc w sumie nie wiem z którego to nalot, ale jest:( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOx Posted July 10, 2009 Author Report Share Posted July 10, 2009 Witam co do ceny produktu to kwota 109zł za opakowanie . Ciekaw jestem czy usuwa też białe naloty na plastikach i czarnej farbie np. mocowań , po niektórych woskach (najgorsze, że te naloty wyłażą po jakimś czasie od woskowania - ostatnio po 2-3 tyg od woskowania NXT 1.0 (przedtem by ło DC2 więc w sumie nie wiem z którego to nalot, ale jest:( ) Na twoim miejscu spróbował bym takiej kombinacji dane miejsca spryskać roztworem 50/50 Woda , spirytus wytrzeć ściereczką i na to black wow , dla mocno "zwietrzałych" plastików po paru godzinach jest wymagana druga warstwa ważne info Black wow to baaardzo wydajny środek jedna kropla dosłownie jedna kropla jest bardzo wydajna , i przy tak małej ilości uzyskujemy najlepszy efekt przywrócenia fabrycznych walorów elementów plastikowych . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts