filipdm Posted June 30, 2021 Report Share Posted June 30, 2021 Cześć, Proszę o weryfikację mojego zestawu do aut Mitsubishi Lancer 8 2014r (czarny), Lancer 7 2007r. (srebny) i Colt 2006r. (czarny). Do tej pory opierałem się w zasadzie na Shiny Garage. Jakoś tak mi było najłatwiej. Aktualnie posiadam: SG Interior Cleaner SG Apple Dressing SG Coco Tire Booster SG Carnabua Spray wax Dziś odbieram: SG Perfect Glass SG Pure Paint Cleaner do lakieru Planuję dokupić niebawem: House of Wax Sapphire + aplikator HW (to by było moje pierwsze woskowanie) House of Wax Carbon QD Kończy mi się SG Interior Cleaner i myślę nad Soft99 Wash Mist Koch Refresh Cockpit Care lub FX Protect Interior Dressing mam jeszcze sporo SG, ale można by coś innego też spróbować. SG D-TOX Niestety auta stoją na zewnątrz obok piaskowej drogi i kurzy tam się niemiłosiernie. Mycie wchodzi w grę tylko na myjniach bezdotykowych, szybki powrót do domu i wtedy kosmetyka zewnętrzna auta na raz. Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts