p.kolodziej Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Witam, rok remu dałem auto (golf V 2007) do prania tapicerki, foteli, czyszczenia bagażnika. Wszystko było ok, ale osoba, która to robiła powiedziała, jest problem z bagażnikiem, że nie można go doczyścić, że próbowała różnymi środkami. Został jakiś smar, olej.. teraz latem, gdy temperatury idą do góry zapach z bagażnika z tego brudu przedostaje się do kabiny Proszę poradźcie jak się tego pozbyć czego użyć?
StreamHD Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 Wylał mi się na dywanik w bagażniku płyn do auta. Nie pamiętam dokładnie ale raczej było to płyn do wspomagania. Nie szło wyczyścić tego proszkiem, płynem, odkurzaczem piorącym. Został gruby ślad na 3 miesiące. Dokładnie kilka dni temu zachciało mi pozbyć się tej plamy i zwilżyłem mocno dywanik, polałem nierozcieńczonym APC KOCH GREEN STAR i przeszorowałem w każdą stronę. Wypłukałem i nie ma śladu po plamie! 1
marjanek Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 Najlepiej oddać do profesjonalnego detailera
yas Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 W dniu 25.06.2021 o 00:07, StreamHD napisał: Wylał mi się na dywanik w bagażniku płyn do auta. Nie pamiętam dokładnie ale raczej było to płyn do wspomagania. Nie szło wyczyścić tego proszkiem, płynem, odkurzaczem piorącym. Został gruby ślad na 3 miesiące. Dokładnie kilka dni temu zachciało mi pozbyć się tej plamy i zwilżyłem mocno dywanik, polałem nierozcieńczonym APC KOCH GREEN STAR i przeszorowałem w każdą stronę. Wypłukałem i nie ma śladu po plamie! Bravo Tyy
analyzator Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Robi się ciepło. Ja bym to zdemontował, zlał apc i przeleciał szczotką, płukałz węża. Ktoś pewnie walczył ekstrakcją ale pewnie bez mocnego pre jak na takie zabrudzenie.
krzygaj Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2023 ej koledzy problem był z czerwca 2021 - chyba mamy już nieco później co? 1
Rekomendowane odpowiedzi