HoodY Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 Witam zabieram sie powoli za odswiezenie lakieru i chcialbym go zabezpieczyc woskiem lecz nie za bardzo wiem jaki wybrac myslalem nad House Of Wax Sapphire w zalaczniku zdjecie podgladowe o jaki kolor mi chodzi. Z gory dziekuje bardzo za odp.
analyzator Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 A co jest punktem odniesienia? Co na tym lakierze wyglądało? Co w ramach odświeżenia?
HoodY Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 Powoli zabieram sie za przygotowanie auta na sezon letni auto przejdzie kompletna korekte lakieru i chciałbym go zabezpieczyc jakims woskiem zalezy mi żeby uzyskać jak najlepszą głębie.
analyzator Opublikowano 9 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2021 Jak max wet to masz sporo sprawdzonych jak wspomniany how, Petes, suverana, swissy. Jaki budżet na to masz? Na ciemny ale z mocnym platkiem może pinacle. Różnica nie będzie duża ale to pewnie wiesz stan lakieru będzie znakomity to woski siada podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi