red Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 on też zawiera olejki, różni się tylko tym że nie jest ścierny, przynajmniej tak wyczytałem Zgadza się. W sumie to by tłumaczyło, dlaczego DJ nie ma w ofercie żadnej politury.
SJake Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 BH + CG Butter Wax = 3 tygodnie, 2500km Wosku zaczeło ubywać na błotnikach, masce, dachu. Może błąd w aplikacji. Nie odczekałem z nałożeniem BW dłuzej jak 15 minut od spolerowania BH.(BH siedział 30 minut po aplikacji). A moze to troszke wina technologii mycia. Myłem 3 razy na myjce bezdotykowej (zmywałem kupy z dala od domu ), raz z uzyciem proszku (program 1).
Administrator Evo Opublikowano 30 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Butter Wax sam w sobie raczej nie grzeszy wytrzymałością, z relacji użytkowników na DW wynika że to raczej standardowa trwałość tego wosku
firemantom Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Kiedys słyszałem że Butter jest kiepski ale niegdy nie widziałem wieć nie potwierdzam.
Moderator Eryczek Opublikowano 25 Lutego 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Kiedys słyszałem że Butter jest kiepski ale niegdy nie widziałem wieć nie potwierdzam. Bardzo rzeczowy post Za więcej takich dostaniesz bana
Rekomendowane odpowiedzi