Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witajcie, Przepraszam za kiepską jakość zdjęć i że nie mam więcej szczegółów, ale kompletnie zapomniałem o robieniu fajnych fotek. Najwięcej mam chyba E61. ( Octa i Tojka tylko poglądowe ) Mycie i glinkowanie: Szampon : Nielsen Shampoo & Wax 1l Metoda mycia : Dwa wiadra Rękawica : Meguairs Wash Mitt + 2 inne na mycie dolnych partii. Osuszanie : Monster Shine Fluffy Dryer 90/60cm Glinkowanie : Meguairs + szampon Nielsena z wodą. Koła Woda z szamponem Nielsena - ( felgi pełna polerka ) Opony : Nielsen Briliance Chemical Guys Aplikator dressingu Korekta lakieru + zabezpieczenie Polerka : AEG ( nie pamiętam nazwy modelu ) Pady : Monster Shine pad polerski średni pomarańczowy 150mm x 2szt Pad na wykończenie : Monster Shine pad polerski wykańczający 150mm Pasta : Scholl s10 Sealanty : Nielsen Liquid Gold Wosk : DoDo juice Hard Candy Hard Mikrofibra : duuuuuuuużo Zewnętrzne plastiki Plastiki : Nielsen S-A-S do renowacji plastików zewnętrznych Wewnątrz Deska i inne : Nielsen Finesse do plastików wewnętrznych ( Octavia i Tojka) Skóra Tak się składa że E61 jest w limitowanej wersji i ma dosłownie wszystko ze skóry, łącznie z deską. Skóra : Prima Nourish - odżywka do skóry Szyby Ajax Fotki słabe i mało, ale efekt.... POWALAJĄCY. BMW Skoda Tojka To była nasza pierwsza zabawa, wiem że jeszcze długa droga przed nami, ale zachorowaliśmy w 100% na CD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norco Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Efekt końcowy bardzo ładny Szkoda tylko, że nie ma fotek wnętrza bo byłem ciekaw jak wygląda całe wnętrze w skórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 norco, wiadomo, że są elementy plastikowe ale cała deska ze skóry w E61 powala na kolana - oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tymon, Ekipa OCP rośnie w siłę ładne efekty prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Maru 123, no z trzech aut OCP zrobiliśmy babcię Luki, reszta w najbliższym wolnym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Widze że projekt się udał Jak cleaner do skóry ? dał rade ? , no i jak Prima ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 nOx, to Ty jesteś Pan Maciek tak Wybacz że na Ty Jak cleaner do skóry ? dał rade ? , no i jak Prima ? Wszystko wyszło rewelacyjnie Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tymon, Wszystko ładnie, pięknie - beema szykowna Ale, na Boga!!!!, nie stawiaj nigdy niczego bezpośrednio na lakierze - zawsze na MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor m.k. Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Fajne uniformy macie, takie cieliste Troszku dziegciu - nie ma fotek w słońcu z profilu by wychwycić ewentualne hologramy no i bez oklejania jak wierzchem konno? Nie mieliście problemów przez mycie na słońcu? Nie mieliście potem problemów z nazbyt gorącą blachą? Poza tym auta ładnie się prezentują. Cala praca w jeden dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 fonnes, butla stała na lotce, która idzie do malowania m.k., hologramów brak, kontrolowałem później na słońcu. Auta były spłukiwane na słońcu i zaraz wjeżdżały pod wiatkę, w celu suszenia. Cała praca w jeden dzień.... bardzo długi dzień i nie ukrywam, że wyszło wiele niedociągnięć, ale cóż następnym razem będziemy mieli więcej wiedzy co i jak Pozdrawiam Tymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 fajne gatki dobra robota, ta drift machina z podpisu twoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 kanar, moja moja, ale to żadna drift machina Ustawiło nas bokiem i musieliśmy wyjść z opresji Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Tymon, byś pokazał swoją lalunie widziałem ją na forum bmw i jest a robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PN Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Robota: Autka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi