arturkw Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Kokedzy na którym biegu pokerujecie tym rupciem . Nie ukrywam ze pady szybko mi się niszczą tylko nie wiem czemu. Poleruje na 3.5 do 4 biegu ? Za szybko czy może za duży nacisk ?
KUBA46 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 1 godzinę temu, arturkw napisał: Kokedzy na którym biegu pokerujecie tym rupciem . Nie ukrywam ze pady szybko mi się niszczą tylko nie wiem czemu. Poleruje na 3.5 do 4 biegu ? Za szybko czy może za duży nacisk ? Czytałeś wgl o pracy na maszynie da? Oglądałeś filmy? Odpowiadając na pytanie. Pracuje praktycznie na każdym biegu, zależnie od sytuacji. Skoro niszczysz pady to albo są zapchane albo je kantujesz albo bóg wie co jeszcze. Przejrzyj kilka tematów na forum. Obejrzyj kilka filmów np. Forensic Detail Channel.
arturkw Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Wiem jak się obchodzi z polerka DA bo mam jeszcze fakt faktem tą z Julii i takiego problemu niema a użytkuje je tak samo. Wiec moge problem jest w docisku bądź za wysokich obrotach..
Rekomendowane odpowiedzi