geforc Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 Witam, Panowie potrzebuję dobrej jakości maszynę do polerowania kloszy lamp ale uwaga, AKUMULATOROWĄ. Pełno jest opinii i testów ale nigdzie nie widzę o takiej "bezprzewodowej". Co możecie polecić ?
Ari Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 Witam, Panowie potrzebuję dobrej jakości maszynę do polerowania kloszy lamp ale uwaga, AKUMULATOROWĄ. Pełno jest opinii i testów ale nigdzie nie widzę o takiej "bezprzewodowej". Co możecie polecić ?Flex PXE.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
FeFe Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 Mam Liquid Elements A1100 i całkiem fajnie się sprawa a dosyć budżetowa jestWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
geforc Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 9 minut temu, Ari napisał: Flex PXE. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka nie podałem do jakiej kwoty... ale 2000zł trochę za dużo... 9 minut temu, FeFe napisał: Mam Liquid Elements A1100 i całkiem fajnie się sprawa a dosyć budżetowa jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk google nic nie znajduje o takiej nazwie
Ari Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 google nic nie znajduje o takiej nazwieNapisałeś, że szukasz dobrej A koledze chodziło zapewne o Liquid Elements A1000.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
geforc Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 1 minutę temu, Ari napisał: Napisałeś, że szukasz dobrej A koledze chodziło zapewne o Liquid Elements A1000. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka o, teraz znalazło. Ok to jaka jest różnica miedzy tą liquid a flex ? tak dla amatora a nie profesjonalisty
Ari Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 o, teraz znalazło. Ok to jaka jest różnica miedzy tą liquid a flex ? tak dla amatora a nie profesjonalistyPXE lata z większym talerzem bo 75.Natomiast LE jest stricte do małych.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
geforc Opublikowano 18 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 Teraz, Ari napisał: PXE lata z większym talerzem bo 75. Natomiast LE jest stricte do małych. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka A stricte do lamp wystarczy ta tańsza?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 18 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Września 2020 @geforc jak trzeba to zrobisz i tańsza ale Flexa masz talerz 75 i 30 w zestawie (mozliwosc dokupienia 50) masz tez tam końcówkę ktora zmienia maszyne w rotacyjna jak i da 3 mm oraz da 12 mm wiec mozesz tez pracowac nia z papierami ściernym przy lampach (kwestia dokupienia papierow)
geforc Opublikowano 19 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2020 12 godzin temu, BiałyGTi napisał: @geforc jak trzeba to zrobisz i tańsza ale Flexa masz talerz 75 i 30 w zestawie (mozliwosc dokupienia 50) masz tez tam końcówkę ktora zmienia maszyne w rotacyjna jak i da 3 mm oraz da 12 mm wiec mozesz tez pracowac nia z papierami ściernym przy lampach (kwestia dokupienia papierow) no tak ale jednak to kwestia ceny, jest 2 x droższa, czy 2 x lepsza ?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Września 2020 Nie mialem LE to sie nie wypowiem ja mam Flexa którego moge polecić
Bare Shine Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2020 LE tez przerobisz na DA o dwoch skokach i na rotacje. Talerz tez 50mm zamontujesz przynajmniej wedlug informacji ktore podaje LE
geforc Opublikowano 20 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 no dobra, jest LE i ten FLEX, a jest coś po środku? np za 1400-1500zł ?
Ari Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 13 godzin temu, geforc napisał: no dobra, jest LE i ten FLEX, a jest coś po środku? np za 1400-1500zł ? W oficjalnym sklepie flexa 1755 PXE
Rekomendowane odpowiedzi