Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, kilka dni remu wjechalem w swiezo pomalowane niezabezpieczone czerwone paski na drodze, ktore rozchlapaly sie po polowie samochodu z jednej strony.. zostalo mi takie cos za opona i tylnim zderzaku plastikowym, nie moge tego niczym zmyc.. czy ktos moglby pomoc w usunieciu tego? Myslalem, zeby pomalowac to sprayem czarnym i zakryc, ale nie wiem jak dlugo to wytrzyma..

20200908_183307.jpg

20200908_183257.jpg

Posted

@Patryk123 mogłeś od razu zatrzymać pojazd i zadzwonić na policję, zrobić notatkę, porobić zdjęcia, a następnie zgłosić to do zarządu danej drogi z wnioskiem o odszkodowanie. 

Posted
26 minut temu, Marcin1992 napisał:

@Patryk123 mogłeś od razu zatrzymać pojazd i zadzwonić na policję, zrobić notatkę, porobić zdjęcia, a następnie zgłosić to do zarządu danej drogi z wnioskiem o odszkodowanie. 

Moglem, ale tego nie zrobiłem, niestety.. i teraz szukam rozwiązania.

Posted

Weź spróbuj zwykła na małej powierzchni. Kolega mówił że tym fajnie schodziło. Bo dedykowany rozpuszczalniki może zniszczyć lakier.