a80tdi Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Cześć. Zamierzam zmienić fotele w swojej A6 na S-line. Mam dość fajny egzemplarz na oku z małym defektem. Fotel kierowcy ma delikatne wytarcie powstałe na skutek wsiadania do auta. Czy będę w stanie to sam usunac oraz jaki byłyby koszta naprawy przetarcie. Z góry dziękuję za pomoc.
Lukaso Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Pytasz czy dałbyś radę są i o koszt naprawy czy li ja rozumuje ze oddał byś komuś na usługę. Jeśli nie masz o tym pojęcia to oddaj komuś i ogarnie bez problemu. To jest delikatne uszkodzenie a raczej naturalne zużycie elementu
a80tdi Opublikowano 7 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 Bawiłem się polerowanie autka, powłoki więc myślałem że z tym też dam radę Jakie środki musiałbym użyć oraz jaki ewentualnie byłby koszt naprawy tego uszkodzenia w zakładzie na Dolnym Śląsku ?
Romanesku Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 W Kielcach za podobną naprawę chcą 150zl Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka
a80tdi Opublikowano 13 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2020 Czyli trzeba liczyć około 200 zł. Dzięki wielkie Myślę że sam nie ogarnę tego za taką kwotę .
Rekomendowane odpowiedzi