marcinx22 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam wszystkich. Mam duży problem, ponieważ na lakierze mojego samochodu pojawiły się jakby zacieki rozpuszczonego lakieru. Nie wiem od czego to może być i jak to usunąć ? Myślę , że jest to od chemii na myjni lub ktoś polał samochód jakimś środkiem. Proszę o pomoc.
Moderator Streat Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 zacieaki od niewypłukanej chemi, przeleć to cleanerem powinno pomoc a jak nie to polerka
Moderator Streat Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @Ziółas a to tak oryginalnie matowy jest czy zrobił sie matowy?
Marcin1992 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @Streat z tego co widać to kolega ma całe auto matowe. Polerka odpada
Moderator Streat Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @Marcin1992 tylko teraz pytanie, folia czy lakier matowy
Marcin1992 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @Streat dokładnie! Z folią kiedyś coś tam robiłem. Zaś jeśli był lakierowany to lipa. Trzeba będzie cały przód malować
D@ViD Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @marcinx22 Mycie kwaśnym szamponem. Spróbować FX Protec WSR. Znowu umyć Jak nie pomoże, to glinkowanie - spróbować GLINKĄ + Good Staff Clay Lube . Idealne połączenie dla matu
Rekomendowane odpowiedzi