norco Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam! Chciałem się zapytać czy jest jakiś sposób by naprawić popękaną skórę w aucie. Odnowienie koloru to nie problem, ale bardzo mi zależy, żeby uzupełnić te braki materiałowe. Z góry dzięki za pomoc i za zainteresowanie
zajonc Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 norco, zapraszam na stronkę profesjonalistów http://lederzentrum.pl/
metys Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 jak duże są te braki? Masz może jakieś foty?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 29 Czerwca 2009 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zdjęcie uszkodzeń poproszę, bo samych szpachli mam 3 rodzaje
norco Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Sorki, że tak późno... byłem zajęty przygotowaniem do obrony więc nie mogłem się tu pojawić, ale do rzeczy. Jeśli chodzi o skórę na fotelach to są to dosłownie rysy. W przypadku kierownicy sprawa jest nieco gorsza bo w niektórych miejscach przetarte jest to do włókien (materiał). Rozstępy nie są szerokie. Są tylko głębokimi rysami. Z góry przepraszam, ale auto jest teraz poza moim zasięgiem, dlatego nie mam jak zrobić fotek. Co do szpachli to poszukam parę informacji i wówczas będę też na ten temat z Wami dyskutował Jeśli jednak chcecie mi coś więcej doradzić, to wielkie dzięki - również za te istniejące już odpowiedzi
Dystrybutor muzycom Opublikowano 3 Lipca 2009 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Jeśli masz na kierownicy wytarcia na wylot, czy do materiału udaj się do tapicera. Małe rysy wystarczy zwykle przeszlifować i wypełnić farbą tonującą. Jeśli są głębsze można użyć szpachli. Ciężko mi z opisu wywnioskować jaki jest stan foteli.
Rekomendowane odpowiedzi