Kubz Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 -Mycie, -PB Bug&Squash -Glinka Megs -PB Black Hole (ręczna aplikacja) -PB Natty's Red -Opony Megs Endurace -Plastiki zewnętrzne Megs Trim Detailer -Plastiki wewnętrzne Smartdressing Po tym wszystkim mała sesja, gdyż pogoda w Gdańsku dziś wyśmienita! Miłego oglądania. Już po zaaplikowaniu PB BH wiedziałem, że będzie doooobrze Cieniutka warstwa PB Natty's Red A oto efekty, miłego oglądania:
fonnes Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Nic nie piszesz, czy dziewczyna zadowolona........ z auta BTW, Suza prezentuje się świetnie
BiLu Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Nic nie piszesz, czy dziewczyna zadowolona........ z auta skoro o tej godzienie siedzial na forum to pewnie nie do końca...
Kubz Posted June 5, 2010 Author Report Posted June 5, 2010 Nic nie piszesz, czy dziewczyna zadowolona........ z auta BTW, Suza prezentuje się świetnie Zadowolona, zadowolona
Tomasz KRK Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Bardzo ładnie się prezentuje , gratulacje !
Guest Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Kubz, Czym robiłeś słupki? Nie wiem z jakiego materiału są zrobione Robić je tymi środkami co lakier czy czy czymś innym
Kubz Posted June 5, 2010 Author Report Posted June 5, 2010 Bardzo ładnie się prezentuje , gratulacje ! Dziękować. Kubz, Czym robiłeś słupki? Nie wiem z jakiego materiału są zrobione Robić je tymi środkami co lakier czy czy czymś innym Słupki są polakierowane na czarno, potraktowane tak samo jak reszta blach.
Administrator Evo Posted June 5, 2010 Administrator Report Posted June 5, 2010 Rewelacja Jest szansa na zdjęcie kropelkowania Natty's Reda ?
przemas22 Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Wrzuce swoje kropelkowanie Redsa po SRP to sobie najwyzej porównamy kropelki
Recommended Posts