dejnasm Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Hej, Mam pytanie, czy one step, np PB SSR 2,5 usunie takie rysy jak na zdjęciu w załączeniu? I jeszcze jedno, ile razy można robić polerkę zanim zacznie lakier schodzić?
CarlosBlack Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Tą pastą nie pracowałem ale podejrzewam, że nie powinno być problemu. Natomiast co do lakieru to dobrze wcześniej pomierzyc ile go jest.
dejnasm Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Tą pastą nie pracowałem ale podejrzewam, że nie powinno być problemu. Natomiast co do lakieru to dobrze wcześniej pomierzyc ile go jest. Auto jest nowe, około 130 um. Chodziło mi bardziej z ciekawości, czy jak ktoś robi pełną raz w roku to czy po 5 latach nie trzeba auta malować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Qlimaxss Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @dejnasm Nie ma tragedii co do ilości lakieru, są lakiery co mają po 60-80 mikronów. Wtedy jest problem. I trzeba wyczuć. Według mnie to musisz sobie odpowiedzieć na pytanie . Czy muszę ciąć każda rysę. Jak to auto na co dzień to bez sensu , Lepiej zrobić akceptowalny One Step i cieszyć się jazda . Raz albo na dwa lata odświeżyć i tyle . W między czasie woski , Cleaner itp. i jeździć i dbać o mechanikę . Po takim sposobie auto i tak będzie świetnie wyglądać 2
Webster88PL Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 Hyper Polish i niebieski SDO LC bez problemu sobie poradzi
Rekomendowane odpowiedzi