Jump to content

Odświeżenie szarych plastików

Recommended Posts

Szukam środka do odświeżenia szarych plastików na zewnątrz.

Konkretnie chodzi o zderzaki w dostawczakach typu Boxer.

Na celu jest odświeżenie i wydobycie koloru, ale NIE nadawanie mu czarnego koloru jakimś czernidłem czy innym wynalazkiem.

Gold Class Trim Detailer z Megsa będzie ok?

http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=291

Bardzo dobrze się sprawdzi - gdy używałem go pierwszy raz to pad był po prostu czarny, tak bardzo wyciągnął z plastików brud i wydobywa naturalną ich czerń. Póki nie wyschnie przetrzyj plastiki mikrofibrą, uzyskasz elegancki ciemny matowy plastik.

gdy używałem go pierwszy raz to pad był po prostu czarny, tak bardzo wyciągnął z plastików brud i wydobywa naturalną ich czerń.
Czyli po prostu naniosłeś dressing na usyfioną powierzchnię. Nie ma się co oszukiwać.

Przed nałożeniem tego typu środków powierzchnia musi być oczyszczona.

Szukam środka do odświeżenia szarych plastików na zewnątrz.
Sprawdzi się każdy dressing przeznaczony do konserwacji tworzyw.

Czyli po prostu naniosłeś dressing na usyfioną powierzchnię. Nie ma się co oszukiwać.

Całkiem możliwe, ale myłem je wcześniej APC. Może niedostatecznie długo :)

omg jak wszyscy ida na latwizne. cos nie wiem to wale na szukam pomocy. PinBack poświęć sie troche, jak ci ktoś nie da na tacy to sam nie znajdziesz, jak jestes glodny to tez czekasz az mamusia ci poda kanapke?? Kliknij mnie :P

to może zamknąć forum bo najprawdopodobniej na 95% pytań padła już odpowiedź.

Boże jak ja uwielbiam takich maruderów na forach.. Jak nie chcesz pomóc i odpowiedzieć tylko walnąć "było" to lepiej nie pisać nic.

A temat, który podałeś odnosi się do czarnych plastików, a ja mam szary i chciałem uzyskać odpowiedź odnośnie szarego plastiku :]

PinBack, ale nie grymaś.

A temat, który podałeś odnosi się do czarnych plastików, a ja mam szary i chciałem uzyskać odpowiedź odnośnie szarego plastiku :]

A ja Ci juz dałem odpowiedz:

Sprawdzi się każdy dressing przeznaczony do konserwacji tworzyw.