Krystian1996 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Witam wszystkich;) Jestem tu Nowy. Mam pytanie co sądzicie o tym wosku?
Berd Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Taki typowy letniak. Zawiera carnaubę, olejki polerujące i polimery. Look po nim ciepły jak to po carnaubie. Pracuje nim się bardzo przyjemnie . Aplikacja i polerowanie bardzo przyjemne. Nie powiem Ci jaka żywotność, bo od dłuższego czasu nie badam tego parametru
Krystian1996 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Aaa rozumiem. Staram się tak co 2 miesiące robić woskiem samochód więc myślę że będzie zabezpieczać lakier A co proponujecie na poprawę kondycji i zniwelowanie defektów minimalnych na lakierze?
KUBA46 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Krystian1996 polecamy poczytać forum. Konkretnie dział z polerowaniem i korektą lakieru. Produktów i sposobów na to są tysiące, dlatego musisz dostosować metody do swoich wymagań.
Krystian1996 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Dzięki wielkie za info
Rekomendowane odpowiedzi