czech4 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 Witam. Na forum jestem od dosyć dawna w 2016-2017 dosyć mocno zagłębiłem się dzięki forum w tematykę detailingu - za co dziękuję. Zrobiłem amatorsko kilkanaście samochodów lecz z powodów prywatnych musiałem przerwac "hobby" .Chcę wrócić do tematu ale troszkę czasu minęło a czytania wiele bo dużo nowości na rynku. Napiszcie co ciekawego/lepszego weszło na rynek.Nie będe pisał wszystkiego co stosowałem do poszczególnych etapów . Tak więc pasty - Menzerna, Koch antihologram, cleaner dodo juice , kostka polimer zamiast glinki, apc adbl, tapicerka-poorboys natural, felgi Tuga zielona, Napiszcie jakich produktów używacie. Dziękuję
KUBA46 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 Czyli nie dajesz nic od siebie, a my mamy postarać się spełnić twoje oczekiwania. No nieźle. W skrócie to od 2017r. nic nowego nie wymyślili. Samochód nadal trzeba myć, a wnętrze samo się nie odkurza. Kup podstawowy pakiet startowy i dokupuj do tego polecane nowości z forum. Detailing to nie branża IT żeby przez 3 lata nieobecności stać się „dinozaurem”. Szampon SG Rękawic 10 różnych zależnie od humoru. prewash magifoam naprzemiennie z TFR od SG
czech4 Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 5 godzin temu, KUBA46 napisał: Czyli nie dajesz nic od siebie, a my mamy postarać się spełnić twoje oczekiwania. No nieźle. Od razu nic od siebie , zobaczyłem po prostu trochę nowych produktów ; może zmieniłyby efekt końcowy przy mniejszym nakładzie materiału bądź czasu.
Rekomendowane odpowiedzi