olas Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 Cześć wszystkim, kupiłem nowego golfa 8 kolor to Niebieski "Atlantic" metalik, czekam na jego produkcję wiec to najlepszy moment na przygotowanie sobie zestawu dla niego cały front zabezpieczam PPF w zaprzyjaźnionej firmie resztę będę zabezpieczał sam niestety nie potrafię jeszcze kłaść powłok wiec myślę o takim zestawie: Pianownica ręczna MAROLEX Axel 3000 CG Mr PINK jako piana aktywna i szampon ADBL T&G Iron X New Fusso Dark jako wosk na resztę auta Fusso Coat Speed & Barrier Spray Glaco Glass Compound Roll On Ultra Glaco CGs Wrap Quick Detailer do foli I do wnętrza GTECHNIQ I1 Budżet to około 800zł 1
Moderator Streat Opublikowano 20 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 @olas na przód kładziesz PPF a na reszte chcesz wosk? Nie lepiej dołożyć te 800 zł i położyć w tym studiu ceramike na reszte auta? Tak z ciekawości ile Ci powiedzieli za fornt PPF? Co do samego zestawu to jest ok
olas Opublikowano 21 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 4300 za ppf a za ceramikę na resztę chcą 1500 a to trochę przekracza już mój budżet dlatego myślę o tym żeby samemu kłaść już wosk, masz propozycje jakiegoś innego zestawu?
Moderator Streat Opublikowano 21 Marca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 @olas jezeli chcesz sie bawic w woskowanie to zestaw masz bardzo dobry
Michał82 Opublikowano 21 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2020 I jak widać można od razu stworzyć dobry zestaw! Brawo!
Rekomendowane odpowiedzi