BlOoW Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Witam. Jestem świeżo po zakupie Volvo XC60. Jednym z głównych mankamentów, to skóra w środku, która według mnie wygląda drastycznie. Pytanie do Państwa jak to "naprawić"? Koszt w profesjonalnym studiu jest między 3 a 5 tys zł, co według mnie jest dość sporym kosztem, a możliwe że tylko takie firmy trafiałem pytając o wycenę. Czy w ogóle da się tu odzyskać efekt "nowości"?
Moderator Streat Opublikowano 13 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 odnowienie tych skór zajmie sporo czasu bo jak widze w całym wnętrzu masz mankamenty, nie wiem czy 3 tyś to dużo bo wszystko zalezy jak ta skóra wyglada na żywo plus czy jest jeszcze cos czego nie pokazałeś na zdjeciach ale niestety nikt za 500 zł tego nei zrobi profesionalnie
Tomas-sg Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Kochane Volvo To co pokazałeś jest bardzo łatwe ( dla profesjonalistow ) ale nie koniecznie szybkie i tanie. Nie wiem skąd jesteś ale pytałeś może u Mas Maciek ?
BlOoW Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 7 minut temu, Streat napisał: odnowienie tych skór zajmie sporo czasu bo jak widze w całym wnętrzu masz mankamenty, nie wiem czy 3 tyś to dużo bo wszystko zalezy jak ta skóra wyglada na żywo plus czy jest jeszcze cos czego nie pokazałeś na zdjeciach ale niestety nikt za 500 zł tego nei zrobi profesionalnie Nie no, 500zł to wiem, że nie, jednakże 5 tys to też definitywnie za dużo. 3 minuty temu, Tomas22 napisał: Kochane Volvo To co pokazałeś jest bardzo łatwe ( dla profesjonalistow ) ale nie koniecznie szybkie i tanie. Nie wiem skąd jesteś ale pytałeś może u Mas Maciek ? Podkarpacie, 70km od Rzeszowa. Chętnie bym to komuś oddał, co zrobi profesjonalnie w przystępnych pieniądzach, ew. zakupię kosmetyki i spróbuje sam, chociaż to jest to gorsze posunięcie moim zdaniem.
Tomas-sg Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 @BlOoW jeśli masz FB znajdź grupę "Detailing Mafia Family" Maciek jest jednym z głównych ludzi i często tam zagląda
BlOoW Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 2 minuty temu, Tomas22 napisał: @BlOoW jeśli masz FB znajdź grupę "Detailing Mafia Family" Maciek jest jednym z głównych ludzi i często tam zagląda Namierzyłem, jednakże on chyba jest z Warszawy co troszkę to utrudnia.
cha0s Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2020 Robiłem ostatnio swoje s80 ale w jednym kolorze. Fotele i kanapa, malowanie i lakierowanie (nie ufam żadnym versegielungom ani innym nie fabrycznym rozwiązaniom) plus wymiana 2 elementów bo ratować nie było sensu, zeszło 4 dni ale trzeba mieć sprzęt. I powiem szczerze, że z doświadczenia jeśli chcesz tanio i dobrze i ma to "trzymać" to se ne da. 3k to nie jest cena wygórowana za dwukolor.
Rekomendowane odpowiedzi