Sucre Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Witam. Pierwszy raz będę przedstawiał swoją pracę więc proszę o wyrozumiałość. Pacjent to Focus z 2008r, lakier w stanie dobrym, nie myty na automatach ale i nie woskowany...jedyny raz wosk był położony przezemnie zaraz po kupnie...i tyle go widziano Jak widać brudas... W płukaniu pomaga mi: Jak widać kropelkowania nie stwierdzono Następnie w ruch poszła glinka..auto widziało ją pierwszy raz... A tak wyglądała po zrobieniu dolnych części drzwi.. Po glince cleaner djlp, niestety nakładany ręcznie bo polerka wyzionęła ducha... I deserek czyli wosk: coli 476 z małym eksperymentem\porównaniem: połowa maski coli a połowa turtel wax z teflonem Oczywiście musiało zacząc padać więc polerowanie robiłem w garażu, nie zdążyłem nabłyszczyć opon więc prosze o wyrozumiałość. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to by było na tyle. Z efektów jestem w miare zadowolony, żałuję ze djlp nie nakładałem maszynowo i że nie udało mi się nałożyć drugiej warstwy coli..co do porównania postaram się na dniach pokazać jak kropelkuje coli a jak turtle. kuflik: poprawiłem zdjęcia. Znaj moje dobre serce:)
BiLu Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 bogactwo opisu i zdjęć powala na kolana
Gość Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 bogactwo opisu i zdjęć powala na kolana Fakt !!!
Thomas Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 focus i co z tego ? nic specjalnego w nim poza tym,że brudny
Sucre Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Nie całej, podzieliłem ją na trzy części. Może na zdjęciu tak wyszła. Czy mimo wszystko jest za duża??? ( dopiero się uczę więc wole zapytać )
kuflik Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 zmniejsz te zdjęcia, 1,3mb na fotke? bez przesady! 1600x1200 wystarczy.
Sucre Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Kurcze tak mi aparat zapisuje...jak mam je zmniejszyć??
Łukasz Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Ale one są wstawione do IS - weź proszę powstawiaj linki miniaturek z odnośnikami do dużych zdjęć. Tego nie da się oglądać, bo ładuje się kilka minut.
Rekomendowane odpowiedzi