Oktawian Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Cześć Szukam zestawu do regeneracj lamp, Chodzi mi o ten czajniczek. W polsce nie moge znaleźć go w rozsądnej cenie, może wiecie gdzie dostać takowy zestaw obojętnie czy nowy czy używany ?
boT Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 42 minuty temu, Oktawian napisał: Cześć Szukam zestawu do regeneracj lamp, Chodzi mi o ten czajniczek. W polsce nie moge znaleźć go w rozsądnej cenie, może wiecie gdzie dostać takowy zestaw obojętnie czy nowy czy używany ? Rozsądna cena to według Ciebie jaka? Kosztuje 439 e detalu, rozumiem 4000 tys. To jest wygórowana.... Skoro potrzebujesz czajnik rozumiem że chcesz robić na nim zarobkowo, bo raczej nie na raz, bo skorzystał byś z usługi, więc proszę nie dziadujmy tylko się szanujmy, sprzęt po 3 kompletach lamp zaczyna zarabiać na Ciebie. 1 1
Oktawian Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2019 Godzinę temu, boT napisał: Rozsądna cena to według Ciebie jaka? Kosztuje 439 e detalu, rozumiem 4000 tys. To jest wygórowana.... Skoro potrzebujesz czajnik rozumiem że chcesz robić na nim zarobkowo, bo raczej nie na raz, bo skorzystał byś z usługi, więc proszę nie dziadujmy tylko się szanujmy, sprzęt po 3 kompletach lamp zaczyna zarabiać na Ciebie. Rozsądna cena to dla mnie cena np falontecha którego kiedyś dało się kupić na tooles.pl Cena była tam koło 150zl chce zrobić bdwa komplety lamp i chce przetestować to w sumie z ciekawości 1
boT Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2019 @Oktawian 1@Oktawian 150 kosztuje u chinczyka, 3 tyg i masz u siebie szkoda czasu na szukanie okazji w Polszy... Ps. Ta interakcja łapka w dół to o co chodzi u mnie pod moim postem?
JJZS.KAM Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 W dniu 12.11.2019 o 13:52, boT napisał: Ps. Ta interakcja łapka w dół to o co chodzi u mnie pod moim postem? Zapewne Twoja rozsądna cena nie jest aż ta "rozsądna" dla kolegi. Zamiast szukać czajniczka może lepiej zainwestować np. w Carpro Dlux?
Rekomendowane odpowiedzi