wifi944 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Witam chciałbym pokazać jak działa iron, to prezentacja a nie test na mega szczurach, bardziej jako systematyczna pielęgnacja Produkt: konsystencja podobna do tugi, zapach cytryny przy aplikacji mocno wyczuwalny praktycznie zabija jajo butelka schludna i estetyczna tłoczona etykieta, atomizer dobry, ale z tym produktem średnio sobie radzi felgi przejechane maja kolo 1000 km aplikacja z tym atomizerem średnia nie daję mgiełki tylko strzela takie partie, mocno wyczuwana cytryna, trochę jednak gęściejszy żel, praktycznie od razu zaczyna krwawić niestety mimo takiej konsystencji po 1.5 minuty zaschnął dosyć: prawa strona pędzelek, już praktycznie mało co produktu było ale coś tam dało się jeszcze wypędzelkować efekt: po pędzelku jest ok usunęło to co było , niestety po stronie myjki praktycznie grubszego brudu nie ruszyło opinia + zapach cytryny + butelka/ wygląd + żelowa konsystencja - szybko zasycha -bez pędzelka praktycznie nie domywa - atomizer nie radzi sobie z tym żelem
Strus Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 Dorzucę swoje 3 grosze. Zgadzam się, że zapach na +. Konsystencja nie jest jakaś mega żelowa. Atomizery dodawane przez Detail radzą sobie bardzo dobrze z ich chemią i IR nie jest tu wyjątkiem. Przysycha po około 3 minutach więc może ciut za szybko. Domywanie bezdotykowe uznaję za bardzo dobre choć nie bawiłem się mocniej zabrudzonych felgach (i niestety się nie pobawię bo uszkodziłem przypadkiem butelkę i niestety zawartość poszła w cholerę).
wifi944 Opublikowano 24 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2020 W dniu 29.09.2020 o 13:43, Strus napisał: Dorzucę swoje 3 grosze. Zgadzam się, że zapach na +. Konsystencja nie jest jakaś mega żelowa. Atomizery dodawane przez Detail radzą sobie bardzo dobrze z ich chemią i IR nie jest tu wyjątkiem. Przysycha po około 3 minutach więc może ciut za szybko. Domywanie bezdotykowe uznaję za bardzo dobre choć nie bawiłem się mocniej zabrudzonych felgach (i niestety się nie pobawię bo uszkodziłem przypadkiem butelkę i niestety zawartość poszła w cholerę). widzę że chyba coś zmienili bo u mnie o wiele gęściejszy jest ten produkt, u Ciebie na filmie elegancko sie rozprowadza u mnie walił glutem, a i może moc zwiększyli bo u mnie bez pędzelka praktycznie mało co ruszył, fajnie jest to że mało co czuć jajo a więcej cytryny 1
Rekomendowane odpowiedzi