wifi944 Posted October 12, 2019 Report Posted October 12, 2019 Witam od razu do sedna 聽 opis Kenotek Snow Foam, to nowy wyj膮tkowy produkt do mycia pojazd贸w. Kenotek Snow Foam, to produkt- piana o neutralnym ph dla detailer贸w, ale i dla indywidualnych u偶ytkownik贸w. Produkt dost臋pny w opakowaniach 1 litrowych, kt贸re bezpo艣rednio mo偶na pod艂膮czy膰 pod wi臋kszo艣膰 u偶ywanych na rynku pianownic. Wysoka zawarto艣膰 dodatk贸w nab艂yszczaj膮cych daje wyj膮tkowy, zaskakuj膮cy efekt nab艂yszczenia. Dozowanie do pianownicy - od 100% - 10% Dozowanie do mycia r臋cznego- 10-20 ml (2 nakr臋tki) na wiadro 12 litr贸w. Ja u偶ywa艂em jako piana, jako艣 nie jestem przekonany u偶ywa膰 piany 聽jako szampon 聽na aucie jest jeszcze tevo buff coat auto nie myte z 4 tygodnie, w tym 2 tyg na dworze sta艂o聽 聽 ciecz zielona zapach bardzo 艂adny zielone jab艂uszko, mega mi sie podoba ,ciecz wodnista, wla艂em 40ml na 400 wody piana taka idealna jak dla mnie nie woda i nie bita 艣mietana kt贸ra szybko sp艂ywa po oko艂o 6-7 min na pionowych zaczyna si臋 ko艅czy膰 dlatego zaczynam p艂uka膰 co艣 ma艂o brudu jak dla mnie ale zobaczymy 聽ale na zdj臋ciu ma艂o co wida膰 Po p艂ukaniu 聽 moje spostrze偶enia piana ma neutral pH i nie zjad艂a tevo + za zapach jest mega i do tego na dworze wsz臋dzie nim pachnia艂o 聽 + konsystencja d艂ugo siedzi idealna jak dla mnie mimo 偶e lubi臋 widok bitej 艣mietany 聽 + 1l za 35z艂 co jest plusem bo przy 50 ml na 500 ml wody daj臋 par臋 dobrych my膰聽 piana jak to neutral rozpu艣ci艂a z grubsza t膮 pierwsz膮 warstw臋 w miar臋 dobrze, ale czystym autem to na pewno by,m nie uzna艂 zosta艂o du偶o filmu na aucie, s膮 lepsze neutrale ale w tej cenie mog臋 poleci膰, piana daj臋 rade do tego ten zapach ! co jak co ale kenotek聽ma dobre i wyczuwalne zapachy 聽
Recommended Posts