Potter Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 Czesc Czy ktoś z was używał woskow Angelwax? Chciałem zasięgnąć opinii zanim kupię któryś z nich i czy ktoś używał ich cleaner a? Czy np prima Amigo da radę?
menior Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 @Potter ja stosowalem 2 Body(teraz sie inaczej nazywa) i ostatnio nalozylem Desirable i na ich Perfect polish i lepiej lezy moim zdaniem niz na PA
Potter Opublikowano 15 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 A jak ten perfect polish się sprawuje lakier po nim śliski? Jak aplikacja i dotarcie? Warto go kupić? Efekt fajny?
Eidos71 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 32 minuty temu, Potter napisał: A jak ten perfect polish się sprawuje lakier po nim śliski? Jak aplikacja i dotarcie? Warto go kupić? Efekt fajny? W tej chwili to mój ulubiony cleaner przy aplikacji maszynowej. Wypracowuje się idealnie, docieranie bajeczne, oczyszcza lakier wzorowo, powierzchnia nabiera połysku i śliskości. Te najdrobniejsze ryski również znikają (przy użyciu odpowiedniego pada). 1 1
menior Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 @Eidos71 a jakiego pada uzywasz do PP?
Eidos71 Opublikowano 15 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2019 55 minut temu, menior napisał: a jakiego pada uzywasz do PP? Różnie, w zależności od stanu lakieru. Najczęściej to pady Royal Pads Thin One Step (lub ADBL Roller One Step), a na bardziej zadbanych lakierach - czerwony NAT Slash. 1
Rekomendowane odpowiedzi