Jump to content

Recommended Posts

Posted

Żeby nie było wątpliwości nie mam z tą firmą nic wspólnego, ale kilka produktów mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło np. żel do felg, preparat do pielęgnacji kokpitu czy lakier ochronny do silnika. Czy ktoś z was używał coś wurtha? Jakie wrażenia?

Chętnie powitałbym na forum osobę, która zaoferuje gamę kosmetyków "mistrza techniki montażu" w dobrych cenach!

59442a627ae46_eldofelg.jpeg.f27794861e16d7ee03630bed439c0e9f.jpeg

lakier.jpeg.235452ba9cc1bc453762f6a636431fde.jpeg

Posted

ja używałem pianki czyszczącej, do tapicerki i nie tylko, całkiem nieźle czyści, plastiki pozostają matowe jak nowe i ma świetny brzoskwiniowy zapach :-] nie pamiętam dokładnie nazwy, wieczorem napiszę

• 1 month later...
Posted
Chętnie powitałbym na forum osobę, która zaoferuje gamę kosmetyków "mistrza techniki montażu" w dobrych cenach!

jak coś to mogę mieć ofertę i cennik z jakimiś rabatami zapewne :) więc jak niedługo się u mnie pojawią to dam tu znać co i jak :)

[ Dodano: 3 Lipiec 2010, 16:08 ]

jak pójdą na to i dostanę zniżkę to ofertę przedstawię :)

chyba,że coś potrzebujecie z firmy APP to mogę pogadać też :)

[ Dodano: 3 Lipiec 2010, 16:09 ]

lakier ochronny do silnika

to jest lakier ... wiec z czasem może popękać,poza tym nie wiem jak się to zachowuje na silniku .... ja bym to odpuścił,APP ma lepszy wg mnie produkt ... wosk do silnika na sucho i mokro co kto woli :)

aktualnie mam zamówiony i czekam na towar,żeby wypróbować :)