yesfan Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Żeby nie było wątpliwości nie mam z tą firmą nic wspólnego, ale kilka produktów mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło np. żel do felg, preparat do pielęgnacji kokpitu czy lakier ochronny do silnika. Czy ktoś z was używał coś wurtha? Jakie wrażenia? Chętnie powitałbym na forum osobę, która zaoferuje gamę kosmetyków "mistrza techniki montażu" w dobrych cenach!
conrado Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 ja używałem pianki czyszczącej, do tapicerki i nie tylko, całkiem nieźle czyści, plastiki pozostają matowe jak nowe i ma świetny brzoskwiniowy zapach nie pamiętam dokładnie nazwy, wieczorem napiszę
kupusso Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Klimatyzacje odgrzybiam Würth'em i też moge polecić, najlepszy preparat jaki miałem.
Thomas Posted July 3, 2010 Report Posted July 3, 2010 Chętnie powitałbym na forum osobę, która zaoferuje gamę kosmetyków "mistrza techniki montażu" w dobrych cenach! jak coś to mogę mieć ofertę i cennik z jakimiś rabatami zapewne więc jak niedługo się u mnie pojawią to dam tu znać co i jak [ Dodano: 3 Lipiec 2010, 16:08 ] jak pójdą na to i dostanę zniżkę to ofertę przedstawię chyba,że coś potrzebujecie z firmy APP to mogę pogadać też [ Dodano: 3 Lipiec 2010, 16:09 ] lakier ochronny do silnika to jest lakier ... wiec z czasem może popękać,poza tym nie wiem jak się to zachowuje na silniku .... ja bym to odpuścił,APP ma lepszy wg mnie produkt ... wosk do silnika na sucho i mokro co kto woli aktualnie mam zamówiony i czekam na towar,żeby wypróbować
Recommended Posts