Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć mam ostatnio problem z myjka, mianowicie kiedy wszystko podłącze ustawie na lancy Max ciśnienie i odpalam Karcher nie podaje ciśnienia jakby miał mało wody a po puszczeniu spustu lancy byczy do momentu aż go wyłączę włącznikiem. Inaczej można startować z minimalnym ciśnieniem na lancy wtedy woda leci jak z węża ale kiedy Karcher pracuje wtedy daje max i wszystko jest okej. Ma ktoś jakiś pomysł co z nim działać ? 

Posted
A odpowietrzyles ja ? Mam tak gdy nie odpowietrze myjki

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Co masz na myśli „odpowietrzanie myjki” ?
Posted

Co masz na myśli „odpowietrzanie myjki” ?
Usuniecie powietrza z myjki. Lepiej sobie to wyobrazisz jak opisze jak sie to robi i o co chodzi. Podlaczasz myjke. Puszczasz wode, wlacznik na myjce na off lub nie podlaczaj do pradu i trzymasz wcisniety pistolet az wyleci cale powietrze.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Posted

Jasne. Myjka ma upuszczone dużo wody dopiero startuje. Nie mam pojęcia co jest grane a kupiłem pianownice i nie mogę jej używać ponieważ po założeniu jest dokładnie tak samo myjka nie daj ciśnienia i "buczy"

Posted

Okej Jutro postaram się wrzucić filmik. 

Dziś nie dałem rady, jutro dopiero bd w domu. Więc wstrzymajcie się ziomusie