Rubio Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Jako że za polerkę wziąłem się pierwszy raz to testy wolałem zrobić na samochodzie żony -mycie na dwa wiadra szamponem Optimum -czyszczenie felg i zakamarków Duragloss Ultimate Orange #461 -glinkowanie Optimum Clay Bar -mycie -osuszanie Optimum Drying Towel -Optimum Compound + CP3M -Optimum Compound + PP3M -mycie, bo jednak trochę się pruszyło. Nie miałem szczoteczki do czyszczenia CP więc pewnie dlatego -Optimum Poli-Seal All-in-One + FP3M -Optimum Car Wax Nie zdążyłem zrobić plastików, opon i wnętrza, ale to za kilka dni Czas pracy ok 11h Z efektu jestem średnio zadowolony, ale już wiem jakie błędy popełniłem i przy moim A6 myślę, że będzie już dużo lepiej
julian Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 przede wszystkim musisz domyć nadkola, bo się wyróżniają "szarością" i zrobić coś z oponami.
Tomasz KRK Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Jak tam sprawowała się glinka Optimum? Słyszałem o niej same dobre rzeczy. Słynna żółta glinka
Rubio Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Z glinki jestem bardzo zadowolony. Czytałem na forum że inne glinki twardnieją i trzeba je moczyć w ciepłej wodzie tutaj nie było takiej potrzeby. W trakcie pracy robiła się nawet za miękka i musiałem ją na nowo ugniatać. Co do nadkoli i opon to tak jak pisałem brakło czasu... [ Dodano: 11 Maj 2010, 20:25 ] Tomasz KRK Carnauba, kiedy można u Was spodziewać się nowych produktów w sprzedaży? Słyszałem że macie mieć spory wybór firm...
Rekomendowane odpowiedzi