Kondziuu Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 Witam, mam przetartą trochę kierownicę czy jest jakiś sposób ogarnąć to bez wymiany? https://i.imgur.com/aw8wE9t.jpg
chudy2355 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 Proponuję przejrzeć forum przed utworzeniem nowego tematu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Kondziuu Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 13 minut temu, chudy2355 napisał: Proponuję przejrzeć forum przed utworzeniem nowego tematu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Sporo tematów, postów. Nie tak łatwo znaleźc, ale poszukam w takim razie. Sporo starych tematów, wygasła grafika itd.
Master kecav Opublikowano 12 Lipca 2019 Master Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 6 godzin temu, Kondziuu napisał: mam przetartą trochę kierownicę czy jest jakiś sposób ogarnąć to bez wymiany? Oczywiście sposób jest, ale wszystko zależy od Twoich chęci i umiejętności oraz oczywiście od kasy . Może się okazać, że samodzielna renowacja będzie droższa od wymiany, ale w ujęciu detailingowym, powinno się ją regenerować. Po pierwsze musisz ją dobrze wyczyścić, bo oglądając zdjęcie, skóra się mocno błyszczy, a już to sugeruje że jest zwyczajnie brudna. W drugim kroku, musisz ją dobrze odtłuścić, tzn. wyciągnąć z niej w miejscach przetartych, wsiąknięty pot z tłuszczem. Dalsze etapy to w skrócie szlifowanie, farba, top coat i już można się cieszyć pięknie odnowioną kierownicą . Polecam oglądnąć filmik na kanale colourlock'a. 1
Rekomendowane odpowiedzi