Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Szukam pomocy. Posiadam Forda Mondeo MK4 w ciemnym kolorze. Chce "dopieścić lakier"  Wiem ze na początek mycie glinkowanie itp..... ale co potem, Chcę zakryć drobne rysy, a następnie nałożyć wosk. Co najlepiej użyć do rys? jakaś politura czy coś innego? Następnie wosk, myślałem o soft99 12 miesięczna ochrona, ale może będzie coś lepszego? Bardzo proszę o nazwy produktów. Dzięki!

Opublikowano

Każdy potrafi założyć nowe konto i zadać pytanie na które odpowiedzi jest tysiące na forum. Robi się niestety ogromny bałagan i masa "nowych" tematów. Przepraszam jeśli zaatakowało to twoją osobę ale serio lepiej jest poczytać przy piwku parę stron i samemu dojść do wniosku co się nada. Ewentualnie dopiero zapytać się w dziale "krótkie pytanie i krótka odpowiedź " bądź w odpowiednim dziale.

Regulamin:
Informuje, że każdy temat spełniający jedno z poniższych kryteriów będzie leciał do kosza a autorowi grozić będzie ostrzeżenie.
(...)
Zakładanie tematu "co do czarnego auta?"- czyli zakładanie tematu z pytaniem co do danego auta
(...)
Dodatkowo, za odpisywanie w wyżej wymienionych tematach również grozić będą niemiłe konsekwencje. Jak ktoś spotka taki temat ma go natychmiast zgłosić wykrzyknikiem po prawej stronie.

PS tak wiem, że to z innego tematu ale w tej kategorii i sądzę, że pasuje. 

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.