Maru 123 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @pawbor85 @Big @Szafran @KubaCK @Gibon86 @Seth13 @Pauollo @yel1 @Gordo @chisel @m.k. @Adiq555 @SZyBA jeżeli można oczywiście @Świeży @kanar @EB84 @Maru 123- wstępnie, nie na 100% [ Dodano: 17 Czerwiec 2010, 16:17 ] czy jak przywiozę swoją makitę i zestaw past i gąbek 3m to ktoś mnie nauczyu jak się tym poprawnie posługiwać> jestem w tym totalnym laikiem
SZyBA Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 To i ja mam pytanie bo w Wątku Pokaż Swój Blask opisałem 1 raz detailing pandy. Czy ktoś by mi zobaczył ocenił lakier powiedział co i jak wrazie czego jeszcze dokupić itp?
kuflik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Czy ktoś by mi zobaczył ocenił lakier powiedział co i jak wrazie czego jeszcze dokupić itp? Z pewnością Na tym spocie można prawdopodobnie dowiedzieć lub nauczyć się wszystkiego czego tylko ktoś zapragnie:) Łukasz, nauczysz mnie robić latte-art:D
Administrator Evo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Eh, zazdroszcze Wam
smalec Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 w ogóle nie dasz rady dojechać?
Administrator Evo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Nie ma takiej opcji, dziś sie wyrwałem na chwile do kanara, a tak to siedze non stop w książkach,mam dwa egzaminy w przyszłym tygodniu.
kuflik Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 mam dwa egzaminy w przyszłym tygodniu To nie jest powód! Ja w poniedziałek mam egzamin ze statystyki, inne pewnie też się znajdą! No i mam dalej. No dawaj, i tak się niczego nie nauczysz!
Administrator Evo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 MUSZE sie nauczyć, nie ma opcji żeby mi cokolwiek zostało na wrzesień
SZyBA Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Czy od 10 można już przyjechać czy lepiej tak troszkę później?
metys Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 panowie Największe mózgi tego świata nie skończyły studiów olać szkołę bierzcie maszyny, woski, pady, trochę chęci i ładne dziewczyny fury czekają
fernando Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Największe mózgi tego świata nie skończyły studiów O mnie mówisz? Ja też mam w poniedziałek egzamin, ale na chwilę to wpadnę...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 panowie Największe mózgi tego świata nie skończyły studiów olać szkołę bierzcie maszyny, woski, pady, trochę chęci i ładne dziewczyny fury czekają no, niestety coś w tym jest.... Evo, co zamierzasz robić po prawie?
Administrator CleanerFreak Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 a ja mam pytanie techniczno-organizacyjne: jest jakiś plan spotkani, jakieś stałe punkty? no i czy brać maszynę? ;P Maszynę brać - zbójnicy machali toporkami, a my będziemy machać maszynami czy jak przywiozę swoją makitę i zestaw past i gąbek 3m to ktoś mnie nauczyu jak się tym poprawnie posługiwać> jestem w tym totalnym laikiem no pewnie - również po to się spotykamy Czy ktoś by mi zobaczył ocenił lakier powiedział co i jak wrazie czego jeszcze dokupić itp? Z pewnością Na tym spocie można prawdopodobnie dowiedzieć lub nauczyć się wszystkiego czego tylko ktoś zapragnie:) Łukasz, nauczysz mnie robić latte-art:D a przy "grubych" błędach za uszy pociągniemy ...mam dwa egzaminy w przyszłym tygodniu. możesz jutro u nas zdawać - jeden masz zdany od ręki Czy od 10 można już przyjechać czy lepiej tak troszkę później? Im wcześniej, tym lepiej - pomożesz w przygotowaniach panowie Największe mózgi tego świata nie skończyły studiów olać szkołę bierzcie maszyny, woski, pady, trochę chęci i ładne dziewczyny fury czekają
KubaCK Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 im bliżej soboty to się rozkręca emocje sięgają zenitu - auto przygotowane co by nie było wstydu
Maru 123 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 auto przygotowane co by nie było wstydu A ja właśnie nie będę auta przygotowywał co by na spotkaniu się nim zająć
smalec Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 ja w w-wie nie mam jak przygotować, tylko opłukane autko na karcherze mam
pawbor85 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @Big @Szafran @KubaCK @Gibon86 @Seth13 @Pauollo @yel1 @Gordo @chisel @m.k. @Adiq555 @SZyBA jeżeli można oczywiście @Świeży @kanar @EB84 @Maru 123- wstępnie, nie na 100% korekta listy.... niestety nie uda mi się dotrzeć na jutrzejsze spotkanie, pozdrawiam
kuflik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 niestety nie uda mi się dotrzeć na jutrzejsze spotkanie, pozdrawiam Foch i ban!
Prezes Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Kurde blacha... dzisiaj "odbieramy" pieska i jutro mam z nim siedzieć Yhhhh... wezmę w koc
julian Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Prezes, bierz bierz;) bylebyś jakiegoś kota nie zabrał, bo wtedy z metysem nie ręczymy za siebie;)
Prezes Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Prezes, bierz bierz;) bylebyś jakiegoś kota nie zabrał, bo wtedy z metysem nie ręczymy za siebie;) Może w kieszeń wejdzie... szczeniak York'a
kuflik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 SZyBA, no ja jestem gotowy:) Miałem już być w wawie ale ktoś dał dupy i dopiero czekam na transport:)
Rekomendowane odpowiedzi