raventes Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Witam wszystkich. Mam krótkie pytanko. Czym odtłuścić podwozie auta? Czy zwykła benzyna ekstrakcyjna się nada, czy wybrać inny preparat? Jeśli inny to jaki?
powalla Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Jestes niereformowalny ... nastepny temat > czym nakladac ten odtluszczacz ?
raventes Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Ty za to błyszczysz inteligencją rodem dzieci w żłobku i kiepski z Ciebie jasnowidz bo nie trafiłeś z tematem. Chyba logicznym jest, że gdybym znalazł odpowiedź to nie zakładałbym tego tematu, prawda? Żeby jednak dojść do takiego wniosku trzeba posiadać chociaż minimalny poziom inteligencji. Nie wspomnę już że zamiast pisać swoje wypociny nic nie wnoszące do tematu ( po raz kolejny zresztą ) wystarczyło udzielić odpowiedzi na pytanie. To się nazywa kultura.
powalla Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Co do blyszczenia to fakt Ty raczej nie blyszczysz niczym ... nie mogles w zbiorczym temacie o konserwacji zapytac tylko tworzysz nowy ? Przez to tez od razu pytam czy o sposob nanoszenia odtluszczacza tez zalozysz temat bo tego nie dopytales w tym temacie czy zapomniales spytac o aplikacje ? Co do wypominania mi braku inteligencji ...ja tam bym wiedzial co i jak uzyl bo ... mam mozg .
raventes Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2019 Nie wystarczy mieć mózg, trzeba jeszcze umieć z niego korzystać, a Ty... cóż. Bez komentarza. 1
Rekomendowane odpowiedzi