izusek Posted May 12, 2019 Report Posted May 12, 2019 Hej Zacznę od tego, że autem będzie opel astra k 2018 i mam kilka obaw czy powinienem używać tar glue remover z obawy o lakier bo w tych nowych autach, a w szczególności wydaję się, że w moim rysuje się od samego patrzenia. Myślałem również nad pianownicą ale zrezygnowałem z racji, że jestem w PL 3 razy, myślałem żeby może po kosztach kupić ręczna np MESTO FOAMER, co myślicie? Bo też się zastanawiam czy to mycie wstępne pianą aż tak dużo daje. +++ADBL SHAMPOO (nie wiem czy jest mocniejszy/lepszy od tego np wisniowego) (brak) +++ APC nie mam pomysłu może też adbl (brak) +++ RĘKAWICA MEGUIAR (posiadam) +++ADBL VAMPIRE (brak) +++Pad do nakładania wosku się zgubił i myślałem nad tym z cirmy MEGUIAR (brak) +++GLINKA jej również brak, jakaś polecacie? Widziałem, że są nawet w formie rękawic. (Brak) +++WOSK I CLEANER został mi jeszcze Zymol Titanum i też cleaner od zymola (posiadam) +++ Jakaś dobra mikrofibra do dotarcia wosku i cleanera? Na Auto mam zamiar nałożyć dwie warstwy wosku. Opłaca się na to dołożyć jakiś qd czy coś co go jeszcze utrwali? Za wszystkie propozycję dziękuję, można modyfikować wszystko poza woskiem i cleanerem.
Recommended Posts